Ja osobne po močení VŽDY, veď si predstavte, že si chytíte penis a všetky tie baktérie a potom idete na klávesnicu, a potom do nej ťukáte a jete rožok pritom poprípade niekedy inokedy, tak fuj!
kedysi som na to nedbala, snažila som sa umyť ruky vždy po wc, ale tak niekedy nevydalo...
no keď som toto leto bola v Prahe, po príchode domov ma chytili prvé príznaky infekčnej žltačky typu A a zistila som, že v Prahe už z toho majú epidémiu, nebolo mi všetko jedno.../žltačka typu A je tzv. choroba špinavých rúk, prenáša sa napr. aj tak, že sa dotkneš niečoho špinavého, napr. kľučky od wc, ktorej sa predtým dotkol infikovaný, neumyješ si ruky a nebadane si ich priložíš k ústam, nebodaj s tými špinavými rukami ješ nejakú bagetu, a máš darček - žltačku/
našťastie choroba sa u mňa nepotvrdila, ale odvtedy si na čisté ruky dávam pekelný pozor!
ja si ruky umývam vždy, keď mám pocit, že som chytila niečo špinavé alebo keď ich mám spotené, po použití WC vždy, tiež vždy keď prídem zvonku a spolu to robí dosť veľké číslo za deň
Ja som pocula ze moslimovia ked sa idu modlit (neviem presne ale tusim 5x za den alebo aj viac sa modlia) vzdy sa musia umyt ale tusim iba ruky no kto uz moze byt cistotnejsi
@20 no fuuuuj. ak je to to co si myslim, si ty normalny? ak nie je to to co si myslim tak sorry. ale urcite je to to co si myslim. chod s tym prec
LUDIA, na mna nema nikto!!! ja si umyvam ruky PRED aj PO moceni a este aj POCAS mocenia no nie som ja genialny? nastava tu drobny problem pocas pobytu v skole: nemame mmydlo tak to je tam troska divne, ale vacsinou zbehnem do jedalne
umyvam si ruky iba po. nie pred. Na takych miestach je aj tak dost vela bakterii, lebo ta pokozka nedycha takze asi tak, raz to davali aj ako dokument. takze umyvanie si ruk pred si myslim, ze je zbytocne. Ale pokial to niekomu dava lepsi pocit tak budis.
po vždy ale pred???? :d no neviem...a ruky si umývam vždy ked su špinave alebo... proste ked idem do kupelky umyjem si aj ruky.. a ja som v kupelni skoro stále!
Umyvam si ruky po moceni iba ked som niekde vonku na verejnosti a to si skor umyvam kvoli tym hajzlom ako kvoli moceni kedze jednak je kokot cisty a moc sterilna a navyse si nestim po rukach..
pred tym si ruky neumyvam a pocujem o tom prvy krat v zivote po tom si ruky umyvam...ale v noci, ked sa v polospanku ledva dojebem na zachod, tak kupelnu uz nezvladam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a neviem ci si baby po orale tiez vyplachuju pusu
no keď som toto leto bola v Prahe, po príchode domov ma chytili prvé príznaky infekčnej žltačky typu A a zistila som, že v Prahe už z toho majú epidémiu, nebolo mi všetko jedno.../žltačka typu A je tzv. choroba špinavých rúk, prenáša sa napr. aj tak, že sa dotkneš niečoho špinavého, napr. kľučky od wc, ktorej sa predtým dotkol infikovaný, neumyješ si ruky a nebadane si ich priložíš k ústam, nebodaj s tými špinavými rukami ješ nejakú bagetu, a máš darček - žltačku/
našťastie choroba sa u mňa nepotvrdila, ale odvtedy si na čisté ruky dávam pekelný pozor!
LUDIA, na mna nema nikto!!! ja si umyvam ruky PRED aj PO moceni a este aj POCAS mocenia no nie som ja genialny? nastava tu drobny problem pocas pobytu v skole: nemame mmydlo tak to je tam troska divne, ale vacsinou zbehnem do jedalne