Ahoj, začala som fitkovať, a každý hovorí, že šport ráno vás nabudí na celý deň a tak. Chodím iba 1x do týždňa do fitka a ani sa vôbec nezničím (som tam max 40 minút a nič len kardio a bicykle a tak) a som vždy tak strašne unavená. Aj dnes, bola som ledva
Myslim, ze ked chodis tak raz za tyzden, tak asi nemas az taku kondicku ako keby si chodila viackrat
No neviem ale podla mna chodit raz do tyzdna do fitka ani nema velmi ucinok
Nikde nerobíš chybu , neviem prečo by mal byť človek nabudený po fyz. výkone
Prebral by ťa napr. ranný aktívny strečing a nie 40min behania
Ale závysí to všetko od toho kedy chodíš spať a kedy vztávaš.
Rozhodne si nekupuj žiadny doplnok stravy , vyhodené peniaze , v tvojom prípade už duplom.
Je to veru malo 1x a taktiez aj doba cvicenia, taktiez je dolezita aj strava a spanok...ale nepopisala si, co ocakacas od toho, ci chudnut, nabrat kondicku alebo?
@dannyd14 nie nič, len tak aktívne začať deň Ale sa mi nechce veriť, že som na tom až tak ale, keď 10 minút stepera, 10 na bicykli a 10 len tak naťahovania ma položí na celý deň
@19martina19 tak to mozes cvicit aj doma, ked vstanes skor alebo pred spanim tesne, ked len 1x 40 min. vo fitku, aspon ja by som to taj robil, aspon usetrim a predsa doma sa cvici najlepsie, alebo u kamosa, co ti poradi v danej problematike
Ja som tiež chodievala dlhšiu dobu každé ráno hodinu behať a kondičku som vtedy mala a aj tak som bola strašne zničená po tom. Neviem teda čím to je, že niektorí sú po cvičení unavení a niektorí nie ale kondičkou a zvykom podľa mňa nie.
Aj 1x za tyzden je lepsie ako vobec.
Vela ludi ma problem rano cvicit. Nie kazdemu to vyhovuje. Skus zmenu casu a neskor sama zisits co tvojmu telu vyhovuje.
tak ked si predtym nejako nesportovala je normalne ze sa potom citis unavena, nemas asi este taku kondicku.. keby tam ides pravidelnejsie tak sa to urcite casom zlepsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
No neviem ale podla mna chodit raz do tyzdna do fitka ani nema velmi ucinok
Prebral by ťa napr. ranný aktívny strečing a nie 40min behania
Ale závysí to všetko od toho kedy chodíš spať a kedy vztávaš.
Rozhodne si nekupuj žiadny doplnok stravy , vyhodené peniaze , v tvojom prípade už duplom.
Vela ludi ma problem rano cvicit. Nie kazdemu to vyhovuje. Skus zmenu casu a neskor sama zisits co tvojmu telu vyhovuje.