ja si nepamatam ze by som dodatocne platila este nieco.ale tak mala som inu fakultu ako ty,takze neviem.ani si nedostala pri vcerajsom pisani odpoved?tak neviem,asi by som neplatila
keďže niesom z UNIBA neviem ti to povedať presne, ale podľa mňa je to poplatok za predĺženie isicu a platí len pre 2 a 3kov. Aj my také platíme (ukf) a viem že v 1 ročníku som nič také navyše neplatil.
Poplatok pre denného študenta je 7,30 €, pre externého študenta 3,50 € (validačná známka, tlačivá).
validačná známka je to čo sa zozadu nalepí na isic, že je platný ďaľší rok a tlačivá sú tlačivá
jo a ako čítam odznova tvoj príspevok, ty to máš zahrnuté v tej vyššie uvedenej platbe.
čiže tak na 90% neplatiť, lebo to je pre druhákov a tretiakov
Nic neplat, za isic aj znamku uz si raz platila, hento je poplatok, ktory sa najskor tyka vsetkych okrem prvakov. A keby aj nie, vzdy sa to da dodatocne zaplatit.. nikto ta za 7 eur nebude zatvarat do basy nemaj boja...
Tiež si myslím, že ten poplatok sa teba netýka, ak si už raz za ISIC zaplatila. Nepamätám sa, že by v prvom ročníku odo mňa chceli ešte raz platiť, ono je to možno pre tých, čo ISIC stratili a chcú vydať nový, neviem.
cicka osobne si myslím, že z celého toho článku sa ťa netýka nič, keďže ako prváčka si ani ten študijný plán nevytváraš sama
takže chill out, dojdi do školy na zápis v termíne, aký ti oznámili, prines všetky papiere a ústrižok, a všetko, čo bude nasledovať, ti povedia na zápise
s tým poplatkom 7,50€ je to tak, ako ti tu už napísali. každý ďalší ročník si za validačnú známku zaplatíš tuším 3,50 a ten zvyšok je nejaký poplatok škole, každá to má inak, ja napr. na stu platím každoročne 6,50 a moja kamoška na uk tuším len 4,50
ja som platil dva poplatky na fakulte manazmentu 16,50 17,50 myslim, neviem ci to su presne sumy uz si to moc nepametam. ale z pred dvoch rokov viem ze ked som zabudol zaplatit/ poslat dopredu fotku (v respektive sa to na nasej uzasnej poste stratilo...) tak sa to da doplatit na mieste v den zapisu, takze by som si s tym nelamal hlavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Poplatok pre denného študenta je 7,30 €, pre externého študenta 3,50 € (validačná známka, tlačivá).
validačná známka je to čo sa zozadu nalepí na isic, že je platný ďaľší rok a tlačivá sú tlačivá
jo a ako čítam odznova tvoj príspevok, ty to máš zahrnuté v tej vyššie uvedenej platbe.
čiže tak na 90% neplatiť, lebo to je pre druhákov a tretiakov
takže chill out, dojdi do školy na zápis v termíne, aký ti oznámili, prines všetky papiere a ústrižok, a všetko, čo bude nasledovať, ti povedia na zápise
s tým poplatkom 7,50€ je to tak, ako ti tu už napísali. každý ďalší ročník si za validačnú známku zaplatíš tuším 3,50 a ten zvyšok je nejaký poplatok škole, každá to má inak, ja napr. na stu platím každoročne 6,50 a moja kamoška na uk tuším len 4,50