Je to mega grc, chcela som tam ist a som neskutocne stastna, ze som nesla. Proste sukromna skola, kde v pohode vsetci prechadzaju...sak preco by aj nie ked to stoji 9000 dolarov na rok....plus milion dalsich vydavkov, nemaju intrak atd....neoplati sa ti to, jedine ak si blby a mas rodicov co ti zaplatia sukromnu skolu aby mal synacik titul.
Ak to neni tvoj pripad, a chces ist do prahy, fakt si vyber nieco lepsie.
Viem o com hovori, chcela som tam ist a dost som si zistovala, zdieraci.
Ucime sa ovela viac ako ti co chodia na UNYP (jedina vyhoda ucia sa v anglicitne)
je chore podla mna aby si niekto platil za to, co ho na verejnej skole naucia tiez a este ovela viac.
Plus nech si hovori kto chce co chce. Na slovensku a v cechach sa este stale beru ti ktori maju verejnu skolu za viac, ako ti ktori maju city uni, paneuropske a neviem ake kraviny.
Ked si pozrem rating univerzit, sukromne su vzdy na samom konci...
Diky za info. No ja som rozmyslal aj o VSE-medzinarodne vztahy, ale tam sa robia prijimacky z matiky , a ja sa na matiku nijako nepripravujem ani z nej nematurujem ani nemam z nej seminare :/
matika prijimacky na VSE sa daju naucit, ja som sa na ne ucila 2 tyzdne, mala som doucko, jednu perfektnu pani a priklady na VSE sa opakuju, najdes tam aj nove, ale da sa na ne naucit.
Ja som ich dala na 100% ale je pravda, ze matika ma bavi, maturovala som z nej a pripravovala sa, ale hlavny dovod preco som ich spravila na 100% bolo, ze som si preratala celu ich knihu, ktoru ziskas tak, ze zavolas na sekretariat vse a oni ti ju poslu ! Inak ju nezozenes (priklady na nete ti nestacia) a stoji do 200 korun.
Najdi si doucovatelku, ktori povie princip ratania prikladov, lebo su tam veci, ktore sa ani na gympli neucia a mas vyhrate a nemusis sa zaujimat o taky grc ako UNYP
Neviem, lebo som sa o jazyk neyaujimala, anglinu som vedela dost dobre, takze som sa sutredila na matiku. Ale na internete je vela testov z jazyka a mne to uplne uplne stacilo si tie vsetky vypracovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ak to neni tvoj pripad, a chces ist do prahy, fakt si vyber nieco lepsie.
Viem o com hovori, chcela som tam ist a dost som si zistovala, zdieraci.
Ucime sa ovela viac ako ti co chodia na UNYP (jedina vyhoda ucia sa v anglicitne)
je chore podla mna aby si niekto platil za to, co ho na verejnej skole naucia tiez a este ovela viac.
Plus nech si hovori kto chce co chce. Na slovensku a v cechach sa este stale beru ti ktori maju verejnu skolu za viac, ako ti ktori maju city uni, paneuropske a neviem ake kraviny.
Ked si pozrem rating univerzit, sukromne su vzdy na samom konci...
Pocuj,
matika prijimacky na VSE sa daju naucit, ja som sa na ne ucila 2 tyzdne, mala som doucko, jednu perfektnu pani a priklady na VSE sa opakuju, najdes tam aj nove, ale da sa na ne naucit.
Ja som ich dala na 100% ale je pravda, ze matika ma bavi, maturovala som z nej a pripravovala sa, ale hlavny dovod preco som ich spravila na 100% bolo, ze som si preratala celu ich knihu, ktoru ziskas tak, ze zavolas na sekretariat vse a oni ti ju poslu ! Inak ju nezozenes (priklady na nete ti nestacia) a stoji do 200 korun.
Najdi si doucovatelku, ktori povie princip ratania prikladov, lebo su tam veci, ktore sa ani na gympli neucia a mas vyhrate a nemusis sa zaujimat o taky grc ako UNYP
Jasne ta kniha ma odpovede