Univerzita Konštantína Filozofa - UAP - čo mám robiť?
Robila som si rozvrh a Pedagogicko-psychologický a socialno-vedný základ je obsadený. Všetky povinné predmety. Čo mám robiť? Môžem si ich dať až v druhom ročníku?
V AiS si pozri odporúčaný študijný plán. Teoretické základy pedagogiky a všeobecná a ontogenetická psychológia sú aj na letný semester(u mňa, inak neviem). V druhom pôjdu tuším len s povolením vyučujúceho...
ja síce nemám na ukf uap, ale tiež sa často stane, že sú niektoré predmety obsadené, u nás je napríklad informatika (povinne voliteľný predmet) pre všetky 3 ročníky a každý si to dáva jak chce...ja som to mala v prvom ročníku v letnom semestri, niektorí už v zimnom a niektorí si to idú dať až teraz v druhom ročníku...ak je to povinný predmet teda áčkový a nie povinne voliteľný (b-čkový) tak si musíš absolvovať teraz..teda mala by si..miesto sa nájde niekde..pôjdeš sa spýtať učiteľa a do nejakej skupiny ťa zaradí
@darkness5 a si v prvom ročníku? lebo ja nechápem ako to je s tym rozvrhom vôbec..ja som myslela že to až po tom stretnutí s tútorom (či čo to je) si mám urobiť rozvrh tak teraz neviem
@purenarcissism ujo je brat niektorého z tvojich rodičov alebo starček ktorého pustíš sadnúť v MHD, ja som mladý muž...základy pedagogiky sú plné, dajú sa zapísať len prednášky, semináre nix full
@daeviant nebuď podráždený, ujo a teta je pre mňa každý.
aha, tak ak sú semináre full treba napísať učiteľovi a povedať mu že kapacitne to nesedí, buď otvoria nový seminár alebo si to zapíšete ďalší semester, nič hrozné sa vám nestane
mne sa stalo niečo podobné minulý rok hoci tiež nemám UAP a keď som nastúpila do ročníka nemala som v rozvrhu polku predmetov... boli vyučujúci kt. som osobne obehala a veľmi ústretovo ma sami popridávali alebo sa stalo to že niektorí šikovníci sa poprihlasovali aj tam kam nemali a miesto sa uvoľnilo samé... budeš s tým môcť hýbať aj mesiac po začatí školy takže žiadny stres
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
aha, tak ak sú semináre full treba napísať učiteľovi a povedať mu že kapacitne to nesedí, buď otvoria nový seminár alebo si to zapíšete ďalší semester, nič hrozné sa vám nestane