@cmelo4772 ja som tam išla hlavne kvôli angličtine, lenže tam sme mali také predmety, že dejiny VB, fonológiu...takže len učenie od slova do slova a také nezmysli, že ako sa povie ktorý znak v angličtine...keby som tam ostala dlhšie tak zabudnem aj rozprávať po anglicky ...a geografiu som si dala len preto, že som musela mať nejakú kombináciu....samé rysovanie a výpočty...a v letnom semestri takmer samé ústne skúšky...čo je pre mňa dosť problém, keďže je to na úrovni ústnej maturity...ale zas je tam aj pár fajn vecí, zo všetkých učiteľov bola len jedna mrcha, ktorá bola protivná, ostatní boli fajn...a pokiaľ získaš intrák na ŠD3 tak máš školu rovno cez cestu takže ti stačí ísť 10 minút pred hodinou...plus hneď vo vedľajšej budove je jedáleň
@kikki a aky si mala celkovy dojem z tej fakulty a ľudi ktori tam učia a tak ? .... no joo tak to muselo teda byť .. a ako to je s tymi intrakmi to oni ti pridelia alebo ako ? a možem vedieť koľko si platila ? za ten mesiac ale asi do tych 50 eur by to malo vysť ..a nevieš ako na tom boli tí čo mali chemiu .. ?
@cmelo4772 na jednom seminári z angličtiny jedno dievča povedalo, že ju baví chémia a že najskôr chcela študovať ju...náš americký lektor jej povedal, že dobre urobila, že tam nešla, chémiu vraj v živote nikto neskončil na UMB ...takže asi je to dosť ťažké....
...ľudia ktorí tam učia sú okej ako som už napísala...
intrák ti pridelia oni, prvý krát podľa priemeru, vzdialenosti tvojho bydliska od BB, a podľa toho či máš oboch rodičov, alebo podobné veci....v ďalších rokoch sa to tiež podľa toho ale už môžeš aj získať nejaké body, napríklad keď daruješ krv na fakulte( vždy je niekde oznam že sa niečo také udeje)...alebo sa zúčastníš schôdze školskej rady...a takéto veci ....ja som bývala na ŠD3 na trojlôžkovej izbe a platila som za semester okolo 200?...neviem to riešili rodičia ..čím menej spolubývajúcich tým drahšia izba ...ešte aj ŠD1 je hneď vedľa FPV, ale s tým nemám skúsenosti...a v strede budovy žije bocian a kohút!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
...ľudia ktorí tam učia sú okej ako som už napísala...
intrák ti pridelia oni, prvý krát podľa priemeru, vzdialenosti tvojho bydliska od BB, a podľa toho či máš oboch rodičov, alebo podobné veci....v ďalších rokoch sa to tiež podľa toho ale už môžeš aj získať nejaké body, napríklad keď daruješ krv na fakulte( vždy je niekde oznam že sa niečo také udeje)...alebo sa zúčastníš schôdze školskej rady...a takéto veci ....ja som bývala na ŠD3 na trojlôžkovej izbe a platila som za semester okolo 200?...neviem to riešili rodičia ..čím menej spolubývajúcich tým drahšia izba ...ešte aj ŠD1 je hneď vedľa FPV, ale s tým nemám skúsenosti...a v strede budovy žije bocian a kohút!