Ahojte pocujte prislo uz niekomu prijatie na UKF Nitra? alebo KU Ruzomberok? ale bez prijimacieeek ja som si davala na obidve nemcinu a slovencinu.....ale zatial mi ani z jednej skoly nic neprislo
@n0win0u pokoj v duši, že nie je jediná, nie je v tomto krutom svete sama, čo jej neprišlo oznámenie o prijatí, že v tom neni do fucka sama..chápeš? lebo ak by v tom bola sama, bola by nervózna a urobila by sa jej vyrážka alebo nebodaj vrásky! a to nesmie dopustiť a tak prišla sem, medzi zblúdilé duše, pýtať sa, či sa nájde niekto ako ona...možno hľadá svoju druhú polovičku, cíti sa neúplná...
nepýtaj sa blbé otázky vo fóre, kde už blbá otázka je!
Nooo .... Ja som písal na študijné oddelenie do Nitry a my odpísali,že tých čo prijali tak im už poslali oznámenia o prijatí a ostatným pošlú v nasledujúcich dňoch Tak neviem no.
@lilnicole , ako mne tiez bolo divne, ze vo co gou.. lebo vzdy z UKF a na moj odbor mali uz pred akademickym, ze su prijaty.. ja uz aj zmaturovala a vzdy nic.. Tak mam kamku co robi s prijimackami.. Tak som sa pytala, ze o co tam ide, ci nejaka chyba systemu ci co.. tak mi bolo povedane,ze maju problemy medzi sebou tak asi preto to stoji neivem ci to je pravda
@lilnicole neviem ti povedat, pytala som sa kamky skoro kazdy den, ci tam neni uz dajake vyhodnotenie.. a furt nic.. takze ja to uz ocakavam, nech to uz pride konecne!!!
dneska mi prisiel papier z nitry ... neprijali ...58 bodov brali a ja som mal 50
otazka:odvolanie mozem posielat len ked je z kapacitnych dovodov?lebo mne tam napisali,ze som nesplnil podmienky stanovene podmienky...ze minimalny pocet bodov na prijatie bolo 58 bodov a ja som mal 50 ... to sa na toto neda poslat odvolanie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
nepýtaj sa blbé otázky vo fóre, kde už blbá otázka je!
@ladyfox
slovenčina a nemčina sú na UKF najťažšie, proste strach a hrôza mať to i zvlášť no a spolu... fakt nie
@mcvpn pako
@lexinka úprimnú sústrasť
Ja tam pre zmenu chcem ísť, lebo ma to baví, tak že čo taká reakcia
Ja som si dal učiteľstvo bio a geo do Nitry.
@dazzle čo za kolektívne problémy?
aspon vidno,aky tam maju bordel ....
tak to asi len tento rok sme tak vychytili.. inac ty mas aky odbor??
alee tak minule roky bolo skoro.. fakt noo nechapem
prekladateľstvo - tlmočníctvo ANJ/SJ, ty?
takže GL
otazka:odvolanie mozem posielat len ked je z kapacitnych dovodov?lebo mne tam napisali,ze som nesplnil podmienky stanovene podmienky...ze minimalny pocet bodov na prijatie bolo 58 bodov a ja som mal 50 ... to sa na toto neda poslat odvolanie ?