Ľudia, čo si myslíte o odbore cestná (prípadne železničná) doprava v Žiline? Berú bez prijímačok, ale neviem, či zoberú všetkých (ktorí splnia priemer na vysvedčeniach) aj keď sa hlási viac ľudí, ako plánovali zobrať?
Neviem čo to je za otázka "či tú matiku zvládne aj človek, ktorý nie je frajer v matike". Čo je to byť frajer v matike? Ak sa trošku poučíš a budeš na cvikách duchovne prítomný tak isto ju dáš. Z výšky letia len tí, ktorí si myslia že sa spraví sama a že sa jej nebudú počas štúdia venovať...
Mne PEDAS mi nepripadá ako ťažká fakulta, o štúdiu ti neviem povedať moc, lebo tam nechodím ale čo mám kamarátov, tak..hm.. spravili to čo ti napíšem. Matika asi ako všade, keď sa tým prehryzieš neverím že BC nedokončíš. Ja by ssom radšej šiel EF, SjF alebo SF.
na takýchto školách matika nie je nejak ťažká...stačí si len ku tomu na pár hodín sadnúť a taktiež dávať pozor na hodinách a zvládneš to ...celé je to o len limitách, derivaciach a integráloch...horšie je to už na matfyzke alebo na jej podobných odboroch...
PEDAS je docela lahka fakulta, fakt len kkti ju uz nedaju ... osobne ti odporucam FRI-cku, ta je ovela tazsia, ale asi jedina s fakult zilinskej univerzity, ktorej diplom ma nejake uplatnenie
súhlasím s tým, že FRI-čka má aké také uplatnenie keďže ju mám pod nosom a poznám z nej pár absolventov. Pedas je na tom už trocha horšie, taká vodná, železničná a neviem aká ekonomika...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
PEDaS - je v Žiline ľahká fakulta, v pohode sa dá vyštudovať a porovnávať ju s MATFYZom je strašne scestné