Ľudia zobudte sa, Twvajlajt je len film a žiadny upíri, ani vlkolaci neexistujú, ja viem, je to krutá pravda, ktorá zasiahne vaše infantilné srdcia, ale je to tak .
@mielikki upírovlk!! alebo nejký mutant... ... čakaj.. nie su oni náhodou obaja mužského phlavia? teda, neviem o tom, že by mohli mať muži spolu dieťa..
A nech si hovorí každý čo chce, ja viem, že existujú. Nemyslím tým filmových a seriálových upírov čo sú nádherní, vyvážajú sa na luxusných fárach a ľúbia ľudské dievčatá. Nie, žiadny tvajlajt.
Existujú v takej podobe, akú si 99%z vás nevie ani predstaviť. Je to niečo úplne iné a vzdialené, ale je. A nikto ma nepresvedčí o opaku
podla toho aky vlkodlak (v niektorych filmoch veelky a chlpaty a niekde sa premiena na vlka) kebyze sa mam premenit na vlka tak asi vlkodlak ^_^ ale inak upiiiiiiir ^_^
@camilla nevím, proste mi prišiel vtipný tvoj predpoklad, že upírov pokladm za atraktívnejších kvôli filmu Twilight, ktorý som ani nevidela ... (dosť mi stačilo čítať knihu)
@surreal A videla si upíra naživo? Ani ho nerozoznáš od človeka a tak isto aj dlaka, kým sa nepremení.. Ale tak mysli si čo chceš, neberiem ti tvoje ilúzie..
@bloodsuckingvampire ved faajn co mas za problem ja zas vo vseobecnosti vravim stop twilight vadi?polovica ludi co nato veri to nachytala odtial a vygumovalo to mozgy polovici sveta.cize pod pojmom upir si predstavuju niekoho jako degesa patisona a pod pojmom vlkodlak niekoho jak toho dalsieho degesa a pritom je to uplne o inom.upiri aj vlkodlaci existuju ale su imaginarny.pre pochopenie niesu to upiri ako upiri ze vysavaju krv a tie chujoviny su to ludia ktory len vysavaju energiu niekedy sa to ani neda uvedomit a maju rozne zvyky je to omagiii zaoberala som sa tym takze ked vydim takuto anketu tak dviii
@protessst ja nemám problém, ani ja nemám Pattinsona ani celú Twilight ságu nejako extra rada, ale šak tak zase keď sa to niekomu páči, nebudem sa mu do toho srať... Okrem toho, pochybujem, že by na to niekto SKUTOČNE veril... ľuďom sa proste páči ten príbeh, ale že by na každom rohu hľadali vlkolaka a v každom človeku so žltými očami videli upíra, to si fakt nemyslím... ináč si povedala že "upíri aj vlkodlaci existujú, ale sú imaginárni"... ehm?? tak toto mi prosím vysvetli... slovo "imaginárny" podľa mňa znamená fiktívny, vymyslený, neexistujúci, neskutočný, nereálny... tak ako môžeš tvrdiť, že existujú, a zároveň si myslieť, že sú fikcia???
@bloodsuckingvampire ja sa do toho nikomu neserem len vravim ze krpate dievcatka a to uz aj tie v mojom veku a vyssie su ztoho filmu take usle ze im to uplne vydegenerovava mozgy a ja poznam aj take ktore su tym totalne posadnute a jj myslia si ze aj existuju takze mam pravo vraviet ze je to taky pribrzdeny film ze uplne vymiva psychiku.
ano pochopila si neexistujuci.a vidis ty si si hned pod tym predstavila nieco vonkajsie nie vnutorne.lebo hento je nieco jak dar je to vnutorne ti ludia vysavaju energiu cize ked si sniakym clovekom a citis sa velmi unavena zakazdym ked ste spolu a on zatial srsi energiou tak to znamena ze ma ten "dar"a nemusi o tom ani vediet proste je to vsetko o magii kto sa tym nezaoberal to nepochopi len tolko ze je to dokazane..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
STRAŠNE sa na ňu podobáš
A nech si hovorí každý čo chce, ja viem, že existujú. Nemyslím tým filmových a seriálových upírov čo sú nádherní, vyvážajú sa na luxusných fárach a ľúbia ľudské dievčatá. Nie, žiadny tvajlajt.
Existujú v takej podobe, akú si 99%z vás nevie ani predstaviť. Je to niečo úplne iné a vzdialené, ale je. A nikto ma nepresvedčí o opaku
nie tie gay pansies z tvájlajtu a moderných teen vampire romance
ale mám proste slabosť na oba druhy
Áh jájj..
ach jaj..
@Camilla nie, skutočne. ešte som pravdepodobne nemala tú česť kochať sa pohľadom na dákeho pána zatiaľ nepremeneného. Ty vari áno?
no a ja v tej hre bitefight ci jak sa to volalo som bol vlkolak , ale sympatickejsi su mi upiri ale iba v niektorych filmoch
ano pochopila si neexistujuci.a vidis ty si si hned pod tym predstavila nieco vonkajsie nie vnutorne.lebo hento je nieco jak dar je to vnutorne ti ludia vysavaju energiu cize ked si sniakym clovekom a citis sa velmi unavena zakazdym ked ste spolu a on zatial srsi energiou tak to znamena ze ma ten "dar"a nemusi o tom ani vediet proste je to vsetko o magii kto sa tym nezaoberal to nepochopi len tolko ze je to dokazane..