to je naozaj svinstvo, nejakým skurveným fenoménom pre deti dojebať upírov, a vlkolakov... teraz všade kde bude upír je to Twilight... ale kokot, Twilight je na nič, nikdy by ma nenapadlo spájať Twilight s upírmi, lebo tam nie sú upíri, ale priblblí tínedžeri ktorí majú nejaké choroby... psychické, fyzické, ja neviem
Prosím nemyslite pritom na twilight lebo to neboli vlkodlaci ale velký vlci kuknite si račej undeworld posledné útočisko upírov pod zemou došli vlkodlaci a boli v riti alebo van helsing zabil upírieho bossa len preto že ho nakazil vlkodlak a dostal jeho schopnosti chcem povedať že twilight je podvod kto kedy povedal že upíry vysoko skáču? že majú supersilu? že vedia čítať myšlienky? toto všetko je len v twilightu teda jeden film proti všetkým poznatkom, filmom a faktom, ale prejdime k porovnávaniu: upíri samoregenerácia, vlkodlaci samoregenerácia 1:1, upíri vo večšine filmov atd. vedia lietať alebo sa zmenia na netopierov vlkodlaci majú ostré pazúre a zuby 2:2, a aj tak všetko čo som sa ja nakukal na weboch a verte že toho bolo moc večšinov vyhrávali vlkodlaci všetci dávate upírom iba preto že ste videli twilight tak prosím twilight bol podvrh veď upírov slnko zabíja vlkodlaci sa premieňajú iba pri splne a vyzerajú ako človek a vlk dokopi a nie ako velký vlk takže je to iba vo výzore upír vyzerá ako človek ale je biely vlkodlak vyzerá ako človek ale aj ako vlkodlak výzor vyhráva vlkodlak tak chcem aby ste napísali aj niečo pozitívne pre upírov v mojom prípade vyhráva vlkodlak dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
alebo to je zas ten Twilight?
to je naozaj svinstvo, nejakým skurveným fenoménom pre deti dojebať upírov, a vlkolakov... teraz všade kde bude upír je to Twilight... ale kokot, Twilight je na nič, nikdy by ma nenapadlo spájať Twilight s upírmi, lebo tam nie sú upíri, ale priblblí tínedžeri ktorí majú nejaké choroby... psychické, fyzické, ja neviem
Upír - malý, bledý, slabý, vysušený lietajúci chlapík závislý od krvi.
Jasné že vlkolak
anime vlkodlaciy
1.nevedia čarovat
2.nevedia sa zmenit na netopiera
Len su richlejši a silnejši
1) Sú väčší
2) silnejší
3) vo všetkom sú viac ako upíri