Ak mas v plane tam ist tak potrebujes peniaze ,obycajny student to proste neda a mozes mat odhodlanie ake chces ja preklinam den ked som si vybral Ke a nie ist do Ceska je mi smiesne o tom pisat ale uz na zaciatku sa robia zoznami ludi ti co to maju v kapsicke a ty co nech sa drvia
veď viem ale počul som že to na celom slovensku na LF to tak funguje viem že sa tam da dostať aj bez platenia a samozrejme že skusim aj tu na slovensku LF ale určite si dam aj prihlašku do česka
@ringvast22 : Dá sa, som jedným z mnoha študentov, ktorí sa tam dostali poctivo po absolvovaní príjímacích pohovorov. V poslednom čase býva ,,korupcia" veľmi častou výhovorkou neúspešných uchádzačov, nie je tomu tak, za 99% svojich spolužiakov by som dal ruku do ohňa za to, že sa tam dostali legitímne. Samozrejme, v poslednom čase medializoavný prípad ,,kauza Jenča" vrhá zlé svetlo na fakultu a aj tiež cez 1000 študentov, ktorí tu lege artis ťažko študujú. Nauč sa tie podklady, uč sa to, čo povedia a máš 100% šancu, že z teba bude titulovaný doktor s kvalitným vzdelaním. Nehovorím, že korupcia sa nevyskytuje, je však minimálna a nepresahuje mieru korupcie v ostatnom stredoeurópskom priestore.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nerobím z toho kovbojku ja len chcem vedieť že ako to je či sú to len obyčajné fámy, alebo nie.