@nixxina ja som to pocula aj o angline na UMB, a predsa ju kamoska uspesne zvlada...tak neviem,co si mam o tom mysliet...ale zda sa mi lepsia UPJS ako UMB
prajem pevné nervy, ja som ztade odišla na začiatku prvého semestra, podľa mňa je to hovadina. ale ak sa tam rozhodneš ísť, ponúkam ti učebnice za dobrú cenu!
tento rok boli myslím dve skupiny na dennom štúdiu, po skúškovom v jednej (kedysi) 30 člennej skupine spravili také sito, počet ľudí ktorí ukončili v jednej skupine prvý semester a spravili všetky skúšky - asi 5 ľudí. neviem ako je na tom druhá skupina.
@leela123 no o angline na umb viem toho viac..anglina na umb je ozaj hardcore D ale tak da sa prejst...vsetko sa da...ale z tych britksych mi kamoska odisla dobrovolne..ved tak skus uvidis..
Ja si to dávam ako poistku, ale dúfam, že tam nebudem musieť ísť , a tiež o tom nepočúvam veľmi dobré veci, veď kukni: » www.birdz.sk/forum/chysta-sa... alebo » www.birdz.sk/diskusie/britsk... ale poznám jednu babu, ktorá tam je už v 5. ročníku... a tak mi hovorila, že je to náročné, ale že dá sa to, ale sú z 30 2 v ročníku Moja rada: Keď môžeš, choď na niečo iné.. a toto si daj ako poistku.. ak si dáš kombináciu s niečím, berú bez prijímačok a pravdepodobne ťa príjmu.. držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
alebo » www.birdz.sk/diskusie/britsk...
ale poznám jednu babu, ktorá tam je už v 5. ročníku... a tak mi hovorila, že je to náročné, ale že dá sa to, ale sú z 30 2 v ročníku Moja rada: Keď môžeš, choď na niečo iné.. a toto si daj ako poistku.. ak si dáš kombináciu s niečím, berú bez prijímačok a pravdepodobne ťa príjmu.. držím palce