Ahojte.Chodíte niekto na geografiu na UPJŠ?ak áno chcela by som sa opýtať či je to tam dosť hardcore alebo je to vcelku zvládateľné.Nakoľko by ma zaujímalo aj medziodborové štúdium geografia-informatika,ale zas to mám strach či by to nebolo ešte náročnejš
Na prírodovedeckej sa prijímačky nerobia ..... jednoodbor je podľa mňa horší ako medziodbor, to už ideš úplne, ale že úpln do hĺbky a učíš sa ešte väčšie somariny
aj ja som počula, že jednoodbor je ťažšie vyštudovať než 2-odbor... oveľa viac sa toho učíš a nemáš žiadnu prax... ako budúci učitelia... nemyslím si, že na UPJŠ geo neskončíš... poznám tam ľudí, treba makať ale nič strašné... a učiteľstvo 2- odbor je práve flákareň, tí, čo k nám chodili na prax na gymko, tak no coment, keď toto ma byť učiteľ.... ... chcela som tam ísť, ale rozhodla som sa pre UK- geo. regionálny rozvoj.... .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
no ale s tým počítaj, že na medziodbore toho budeš mať viac a oveľa viac času budeš v tej škole, keby som mohla, okamžite prejdem na jednoodbor