zdravim ma niekto skusenosti s tymto odborom ? je to tam tazke ? prijimaju bez skusok, ale neviem ci by som to zvladal kedze nematurujem z chemie, a pozeral som rozvrh tohoto odboru a chemia tam je ..
ja chodím na prírodovedeckú - odbor geografia, a tiež mám chémiu
..tak, čo sa bioly týka.. spolužiak bol medziodbor geo-bio, a prestúpil na čistú geo, lebo mu to nejak nesedelo..ale neviem.. nepoznám tvoje schopnosti..
Narocny odbor, ale urcite nie najtazsi na svete... Chemia je tam tusim len dva semestre a potom este biochemia... Ak chces ist na biolu, tak strach z chemie nechaj doma... vsetko sa da naucit... aj doucit ak mas medzery. To studium neskor spociva v praci v labakoch... s DNA, bunkami, hormonmi... zalezi, na ktoru katedru pojdes po prvych troch rokoch.. ak pojdes na nejaku botaniku, zoologiu alebo ekologiu, tak tam vacsionu robis vyskum v terene kombinovane aj s labakom, podla temy aku mas na diplomovku... a co po skole? mozes ostat ako doktorant, ale to musis byt sikovny a mierne vytrcat nad ostatnymi, alebo v nejakom labaku robit... ale celkovo napriek tazkemu studiu si pomerne tazko najdes spokojnu pracu
no bez chemie to tam budes mat tazke, to ti hovorim dopredu. ja som sice na fyzike, ale mala som chemiu a nebolo to az take lahke. samozrejme vsetko sa da zvladnut, ked sa budes poctivo pripravovat a odsedis si prednasky
Ja som tiez na PF UPJS. A sice ja som z chemie maturovala, ale podla mna nie je nezvladnutelna samozrejme, ze je tazsia, musis nad tym sediet, davat pozor, chapat tomu... A da sa to naucit, mam spoluziakov co z nej nematurovali a urobili zapocty aj skusky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
..tak, čo sa bioly týka.. spolužiak bol medziodbor geo-bio, a prestúpil na čistú geo, lebo mu to nejak nesedelo..ale neviem.. nepoznám tvoje schopnosti..
prepac, som to prehliadol