Ahoj, mal by som pár otázok Chystám sa podať prihlášku 13/14 na UPJS PVF - jednoodbor informatika alebo aplikovaná informatika... a potom ako druhé medziodbor v kombinácii informatika a "niečo" =D tam ešte nie som rozhodnutý. Chcel som sa opýtať či je
Jednoodborové štúdium je štúdium vedecké, kde si ptm na magisterskom stupni vyberáš užšie zameranie v tvojom prípade z informatiky. Medziodborové je učiteľské štúdium.
Podľa mňa je určite ľahšie medziodborové štúdium pretože nejdete tak do hĺbky toho jedného predmetu, pretože študuješ súčasne akoby dva "odbory" tak máš potom asi polovicu predmetov súvisiacich s informatikou a polovicu napríklad s matikou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Podľa mňa je určite ľahšie medziodborové štúdium pretože nejdete tak do hĺbky toho jedného predmetu, pretože študuješ súčasne akoby dva "odbory" tak máš potom asi polovicu predmetov súvisiacich s informatikou a polovicu napríklad s matikou.