svojím spôsobom má uplatnenie skoro každý odbor, len po niektorých je väčší dopyt a po iných menší... napríklad po tej inf je dopyt vysoký, ale taká psychológia je na tom o dosť horšie, ale to neznamená, že sa nikdy nikto nestane psychológom ale je to o dosť menšie percento ako pri inf... tuším ešte medicína má celkom dobré uplatnenie...
medina, veterina, farmacia......a dost zavisi od teba, ci sa tomu budes venovat aj mimo skoly alebo prelezies vysoku stylom party, orgie, nezaujem a skoncis po 5 (mozno aj neskor) rokoch ako magisterka bez praxe a znalosti, o ktoru ma zamestnavatel minimalny zaujem
@etelnair presne to bola jedna z vecí, ktoré mi pri tom napadli (asi ako keď nám stránka našej fakulty o našom programe tvrdila, že nemá nezamestnaných absolventov), píše sa tam "AMN vyjadruje podiel počtu nezamestnaných absolventov školy k 30. septembru 2009 k počtu absolventov príslušnej vysokej školy v rokoch 2008 a 2009", čiže asi sa tam ráta úplne všetko. ale zas na druhej strane, to aj tak poriadne neodfiltruješ.
@kail91 tak naco chces potom dokoncit tu skolu ked o robote nerozmyslas?? nic v zlom ale to co si napisal vyznieva zas ako klasicky priklad studovania kvoli titulu
@lenuli ja neštudujem ani kvôli titulu ani kvôli ničomu, mňa škola nebaví, kebyže tam nie sú niektorí ľudia, tak tam ani nevkročím a seriem na to a taktiež, čo sa týka roboty, na čo o tom rozmýšľať, keď to je ďaleko, prežívam z dňa na deň a o budúcnosť sa nestarám, lebo aj tak sa väčšinou všetko pokazí
FARMACIA...a samzrejme všetko späté s chemiou a prírodnými vedami...tie vždy budú žiadané...nezabudajme ani na MEDICÍNU...tieto zdrav.práce,kt.okruh je veľký majú budúcnosť i uplatnenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
skôr ako birdzákov, ktorí mávajú niekedy skreslené predstavy, by som sa radšej pýtala googlu, napríklad:
» www.minedu.sk/index.php?lang=...
(aj keď tu sa mi nezdalo, že by architektúra mala mať tak málo percent)