Chcela som len založiť niečo úplne iné.. podmienku je písať sem hocičo, od výmyslu sveta.. Čo ťa napadne práve v tejto chvíli to napíš bude sranda čítať totálne odveci vety Ďakujem
Cica.. niesi .. neboj, ja som tiez bola niekedy naivna vsetkym som verila, povedala , vsetko, co som vedela a vsetko sa otocilo prtoi mne a teraz som taka podozrievava, ze pomaly ani sama sebe neverim..
Jedna opica predtým, ako niečo zje si to najprv napchá do riti. Prečo? Lebo raz zjedla niečo také veľké, že to nemohla vysrať a ľudia jej to museli chirurgicky vybrať.
Boze!mne zas treba sa ucit.More!Naco vymysleli skolu???Nechapem ked sa dakto cel ucit ta sa mal ucit sam a ne nutit do toho vsetkych By som ho/ju skopla zo schodov keby som ju videla more p**a/ko**t. Nece sa mi ucit asik zacnem protestovat
moja diskusia aj jedna aj druhá krachujú, tak ti aspoň prispejem, treba využiť príležitosť, možno ma zajtra nebude, lebo ma frajer nasral a čochvíľa vybuchnem od zlosti.....nech sa aspoň tebe darí
MArtenka.s--> nevybuchuj kvoli chlapovi?? co si pipi??
Tamvtme--> ty koki, to som rada ze aj niekomu inemu siblo okrem mna, mne totalne drbkalo aj v pondelok aj v utorok, brutus a ked som napsiala nemcinu tak koniec.dokonca mi tak sibalo, ze som si predsavzala zviest mojho ex a skoro sa mi to aj podarilo..citila som sa potom sice nafigu z toho, ale schizofrenia mojej mysle ma z tychto myslienok rychlo vyviedla..ja by som mala maturovat kazdy den, aby som mala taku dobru naladu
Charlotta--> prosim ta len to nerob!!! chod po ulici s otvorenymi ocami a uvidis, ze chodi okolo nas aj vela peknych chalanov, ktori ani make-up nepotrebuju a su pritazlivejsi nez hentie masky v telke
to Katey... ták ták...ty vole!tak akože nechápem...byť zaľúbená do ,,hviezdy,,no...chcela by som mať ten pocit... aspoň na chvíľku.. Jean Reno...toho si zoberem...hrdina môjho srdca...
kedze sem mozem pisat hocico,tak zacnem asi tym,ze pred hodinou som sa pohadala s mamou, a poviem aj kvoli comu...bola som na internete,pisala si s mojim fesakom,ked v tom niekto zazvonil,isla som na par minutiek vonku,ze sa porozpravam s kamaratom,ktory prisiel otravovat, a ked som sa vratila,vidim ako mama pise mail,keby aspon pisala.. 3 pismena za minutu,...mne tam uz pipala posta,priatel sa uz isiel zblaznit,ze co,jemu sa to nedalo vysvetlit,on totiz nerozumie uplne vsetkemu....potom som este musela utriet riad,lebo mi mame susicku len na okrasu,cestou som buchla celou silou do steny,rukou,teraz ju mam modru,ale nic vazne....potom som stihla byt s priatelom uz len 5 min.,jemu som nic nepovedala,ved by si pomyslel,..chytili ma nervy ako zvycajne,tak som dostala zachvat placu,mama mi este povedala ze sa ma vzdava,da ma otcovi do vychovy,pokvakala ma za vlasy,na ktorych mi tak zalezi,uskrabla ma na ruku,a vyhodila ma z obyvacky,takze preto to sem teraz pisem od nudy...no,co by ste robili na mojom mieste?
ako sorko, ale ja som sa tak ešte nerehnila na cudzom nešťastí ako na tvojom sorko, ale poznám to, vážne!to sa stáva...bude dobre!šak chod´ na prechádzku s milým a bude fajn.D
Cica992 aj ja verim vela ludom.nemusis sa zaa to hanbit.ten Najvyssi to oceni.a ked ta ludia nemaju radi,nestoja ti za to aby si sa s nimi bavila.pekny den ti prajem
ludkovia ja mam zivot nahouby ako vzdy a predsa jasam v Panovi.ved On mi dal zivot aj pekne chvile |obcas}.zelam vam aby ste napriek vsetkym tmam zivota nestratili usmev.
Viete co sa mi zase stalo!!samozrejme ma v tom prsty aj moja matka!Dneska zase ako aj po ine dni som surfovala po nete,zhanala termin dovolenky na ktoru sa chystame!Lenze potom prisla mama a zacala hovorit nieco v tomto zmysle,,:,,Ale budeme byvat 3 v jednej izbe,akoze ja ,moja mama a jej arabsky priatel alebo co to je za cloveka!Ledva ze sa poznaju,ten chlap byva 10 km od hotela,kde mame byt povodne ubytovany!Viete ako ma nastvalo,ze by som mala byvat v jednej izbe s cudzim clovekom!Clovek nemoze ist v klude ani na zachod,nemoze sa prezliect,nemoze behat v spodnom pradle,trpnut srachom v kupelni ci prave on mi neotvori dvere,strastne!!!Takze uz mam len dve sance,bud pojdem a budem s nimi na izbe ale to je uplne uplne vylucene,to radsej pojdem len niekde za Lucenec a bude mi lepsie ako im dvom,alebo pojde niekto so mnou,s tym,ze s niekym cudzim ale aspon slovakom budem byvat na dvojke izbe,takze neprida sa niekto ku mne ?? DDale myslim to fakt vazne....ale som si ista,ze ak nepojdem,mama mi bude volat z ambasady,ze jej ukradol pas,....ale to je zbytocne sa hadat s takou osobou,jej sa neda vysvetlit.Ale vsak ved to je humus byt na izbe traja k tomu jeden cudzi!!!
mna tak teraz napadlo a je to vhodne do tejto dikusie: ze som dnes po roku objavil toto diskusne forum (ostatne temy)...nahodicka ze? a to som na Birdz uz skoro dlhsie ako Tomas :-]
no a este ze ze mam taky hlupy pocit, ze som v zivote narobil viac chyb jak Fantoci...to vyjadruje moje dnesne pocity...a nikto nechce poisat...tak to napisem aspon tu
v piatok som mala fakt silny vecer.Urobila som nieco a neviem ci to bolo spravne.Len some sa bozkavali ale ja na nho stale myslim.Strasne krute.Nevie ako to berie.Neistota je hrozna.
MILA ALIAS161.to si na tom este dobre.ja som spravila vacsiu ...Mala som vtedy este 17 a lutujem to do dnes.A teraz mam asi podobny problem ako ty.Otazka je, ci mysli aj on na teba.Ci to bol len diskoflirt alebo ma zaujem? hm!? ja sa asi o chvilu z tej neistoty zblaznim. o to horsie to mam, ked ide o mojho spoluziaka. este ze su prazdniny!!!!! bud to nechaj tak, snad sa to nejak vyriesi (zabudnes, pride iny; alebo sa chlapec vyjadri)
Alias161 a Mimi18 heh a zamysleli ste sa uz nad tym ake je to byt na druhej strane tohto problemu?Mozno si poviete ved ma len 16 ale aj tak.Pred troma tyzdnami den po rozchode s chalanom ktoreho som lubila(asi aj lubim) sme boli s triedou vonku a pobozkal ma spoluziak. A ja som teraz ten co je v neisty, co nevie co ma teraz s tym robit...
joj,vtedy som bola v nudzi a na nervy z toho.Bolo to cerstve.Teraz je to inak.Ozval sa mi a boli sme spolu kazdy den a az do teraz.A co je na tom najlepsie?.........teraz spolu chodime a je to fajn.Fajne sme si sadli a dufam ze sa to nepokazi.
Mimi18 tak to mi je luto ale kazda rana sa zahoji a potom pride nieco pekne co ta zahrani.Aspon dufam.mala si prvdu ze co sa moze stat.Stalo sa to tretie .
Kaja...na to musis prist len sama.Rozhodni sa co chces alebo to nechaj tak.Vies ako to myslel ten spoluziak?
napisem,co ma prave napada...nenavidim otca,chybaju mi kamosky,milujem hudbu a nemam talent na nic...toto sa mi prehana hlavou momentalne,bo to je pravda...najlepsie by bolo zrusit ma.zboznujem hudbu,prave nieco pocuvam a dufam ze na tento svet pridu mimozemstania,nech je sranda....PRICHADZAME V MIERI
ja som divna od narodenia a to je skveleeeeeeeee, lebo je tolko rovnakych ludi, rovnako nudnych a ja medzi nich nepatriiiiiiiiiiiiiiiiiim.......................to je dovod na radost...........
momentalne premyslam nad tym ze som prisla o 5 rano domov.sranda,to tu este nebolo.Prezila som kraaasny vecer s priatelom a naj kamoskami.Uzila som si hudbu na Orange festivale na Duchonke a idem tam aj dnes.toto sa mi premava hlavou...
Ále nie.....ja som to tak nemyslel. Preboha, šak si si hádam nemyslela....? Ty voľe! Ale nie! Tak to nebolo...Dokedy ti to mám vysvetľovať?? Bola len gumená. Fakt! Myslíš, že živá by mala také červené pery a taký vystrašený výraz v tvári zároveň? Och, čo len teba napadá! Veď vieš, že milujem len teba! Nikoho iného. A na PVC mám alergiu (užívam lieky). No tak vydíš! Už by som bol mŕtvy
som chorá leze mi to na nervy som chcela isť zajtra na ima3kulejšn no to je hrozne to je hrozne ale inak sa celkom teším len neviem čo budem doma do utototototorka robotovať jaaaj SKAza...
hehehe srandičky srandičky sem kofola tam pivo ani ryba ani rak
tha nechnapeem tomu .... brano moyseey powedaaal že idemeeee roownoo ... a my sme sa šli Qupaat bo noriQeee smrdeeeel lusteer v piwnici ... tha aQožeeee nechaapeeem ... mno alebo pozeraaam wečeer na oblohu a vidiiim taam trawu a fialQy.... to ye toto možneee ............ tha Qeeed o tom ye tha disQusia tha to wažneee o ničom ... podte radšeeey do moyeey...taam ye haluziiiQ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
podla mna je to celkom super napad... a ak nikto, ja ti tu budem prispievat..
napísala som si písomnú maturú...a čo sa nestalo? šiblo mi...už bolo načase...mňo chápete mi
A nemela som komu porozprávať, že ma napadla schíza....tak píšem tu
Za pochopenie vopred Dík
a ete vám ukážem retard smajlíky:ň, .D, .p...no strašne...ale skutočne som rada,že tu píšu ľudia ako vy:ň no znova(hovorím slight_smile:
tak pekný dníček...ále čo dníček...celý život
Tamvtme--> ty koki, to som rada ze aj niekomu inemu siblo okrem mna, mne totalne drbkalo aj v pondelok aj v utorok, brutus a ked som napsiala nemcinu tak koniec.dokonca mi tak sibalo, ze som si predsavzala zviest mojho ex a skoro sa mi to aj podarilo..citila som sa potom sice nafigu z toho, ale schizofrenia mojej mysle ma z tychto myslienok rychlo vyviedla..ja by som mala maturovat kazdy den, aby som mala taku dobru naladu
Benji, Billy, Joel alebo Paul
no, možno raz..
no jo sag ja viim ,že tu su aj krajšejší chlapi...šag ja jedneho už doma mam...ale ja za to nemošem...mne proste zahrabe a som f tom
Sonia-al--> jasne ze aj ja mavam take soky, ale potom mamu od compu taktne poslem do riti.. ved vidi, ze to blikaaa
Mimi18 tak to mi je luto ale kazda rana sa zahoji a potom pride nieco pekne co ta zahrani.Aspon dufam.mala si prvdu ze co sa moze stat.Stalo sa to tretie .
Kaja...na to musis prist len sama.Rozhodni sa co chces alebo to nechaj tak.Vies ako to myslel ten spoluziak?
Ak jedno vajce uvari dve vajcia za tri vajcia, kolko z nich musi byt zelenych?
UPOZORNENIE:
V diskusných príspevkoch je zakázané:
1. písať nadávky, vulgarizmy alebo urážať iných ľudí
2. zverejňovať reklamné texty či odkazy na iné webové servery
3. propagovať politické zoskupenia, náboženstvo, cirkev, komunizmus, fašizmus, terorizmus a pod.
MENO:
Sechs Som niekto iný »
NÁZOR: *
- pomóóóc, dusím sa!!!!
hehehe srandičky srandičky sem kofola tam pivo ani ryba ani rak
Katey