Verte tomu ,ze keby ste sa ma pred mesiacom opytali či lubim svojho proatela s ktorym chodim uz pol roka, povedala by som ANO, VELMI, JE TO CLOVEK KTOREHO OBDIVUJEM. Lenže ! Pred 2tyzdnami sa stala vec, ze ho jeden chalanisko, rovnocenny super, na diskote
ale prosim ta...to ze sa nebranil znamena ze je to ineligentny clovek 21. storocia, ktory vie, ze nasilie produkuje len dalsie nasilie....ja by som takeho chalana nevymenila ze nic na svete
ale jasne ze nie si jednina....ved koho by nepritahoval sebaisty chalan ktory sa nikoho neboji a je pripraveny hocikedy hickomu rozbit hubu ...ja len hovorim o tom ze takyto chalani hladaju skor baby na kratke chvile..vies neradi sa viazu...
@8 suhlas, hrubokrkych bezcharakternych chrapunov je stale dost. Vyholena duta hlava,konecen bude dievca citit bezpecie.
Si trapna a uboha. To ze nejaky debil skoci do tvojho chalana,on mu neopätuje primitivny uder,tak uz je v tvojich ociach slaboch... mno teda pekne,dost povrchna laska...
Ak to bola iba jedna rana nerozmyslala si nad tym ze mozno ho nechcel udriet? Alebo ak ste vy nie z toho mesta alebo tam ten druhy ma partiu tak nikto nezacne provokovat. Radsej sa stiahnem ako dostat pred podnikom nakladacku.
a prave baby ako ty neznasam akoze ano kvoli "milovanej" by som sa postavil aj proti silnejsiemu ale baba co ma rada zlych chalanov nech ide kade lahsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Chalni co maju meno a respekt. kazdy ma respektu u niekoho ineho meno ma kazdy napr aj ja mam meno. No ani neviem co k tomu vlastne napisat.
:/:/
Si trapna a uboha. To ze nejaky debil skoci do tvojho chalana,on mu neopätuje primitivny uder,tak uz je v tvojich ociach slaboch... mno teda pekne,dost povrchna laska...
nie si trapna ani uboha, podla mna je to ciastocne aj pudova zalezitost