Zazili ste niekedy stav kedy ste nevedeli co so sebou...ze ste spravili nieco co lutujete ale to nezmenite a na ospravedlnenie je uz neskoro?...co potom?
nie nezazil som nieco take. ba hej raz ano. ale to bolo take, ze bud poviem alebo nepoviem ak poviem tak bude vediet ak nie tak nebude. A nikdy som nepovedal, nespravil nic zleho, aby som sa potom musel ospravedlnovat.
potom uz nic, potom sa uz clvoek moze ucit na svojich vlastnych chybach.
@15 inac zaujimalo by ma ako to beries....toto cele....lebo ja sa ti bojim ete aj zatelefonovat..lebo neviem ze ako to je medzi nami ...(dobre to znie ako keby si bola moja zena)
16 nuz naozaj to chces pocut? je to dlhe...v skratke, nesla s nasou treidou na rozluckovu radsej sa isla ozrat a rano mi mala dojst urobit vlasy na svadbu mojho otca a nechala ma proste v srackach este pol hodinu pred savdbou som sedela v pyzame a ani mi o tom nedala vediet, ja osm musela vyvolavat jej....no a ked sa po 2 tyzdnoch dotrepala z tabora a vykecali sme si to, podrazila ma este aj v takom mensom slube ktory mi dala pred rokom ze od roka a do dna prestane fajcit a vydrzalo jej to asi den alebo dva.
no musim teraz ist mame rodinnu stretavku a nikto ma tam nepozna tak im musim povedat ze som ta mala dorotka...tak ked sa vratim porozpravame sa ete alebo ja neviem....
16 ale skor ide o to ze uz uplne pohrdam jej sposobom zivota a ked si teraz predstavim ist s nou niekam von, napadnu ma iba vsetky probelmy ktore so sebou taha a ktore si vytvara silou mocou lebo nedokaze byt ako 15 rocna ale musi sa chovat ako 30rocna so vsetkymi problemami ktore k tomu patria...
17 zavolat mi samozrejme mozes ale zmier sa s tym ze kym budes nadalej chodit chlastat s hentymi primitivmi a budes dalej viest tento tvoj komplikovany zivot kde na teba padaju vrecia s cementom, tak ked budem chciet stravit pokojny den bez ziadnych nahlych prekvapeni ktore nei su zrovna prijemne, tebe nezavolam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
potom uz nic, potom sa uz clvoek moze ucit na svojich vlastnych chybach.
17 zavolat mi samozrejme mozes ale zmier sa s tym ze kym budes nadalej chodit chlastat s hentymi primitivmi a budes dalej viest tento tvoj komplikovany zivot kde na teba padaju vrecia s cementom, tak ked budem chciet stravit pokojny den bez ziadnych nahlych prekvapeni ktore nei su zrovna prijemne, tebe nezavolam.