@ninus prírodovedecka fakulta a ano intrák , .......... @hotaru idem do 1. rocnika (a mimochodom uz sme si pisali) .. .. na tej stranke skoly som nasla ako sa dostanem k tomu ubytovaniu akurát mi ide o to či si už teraz môžem vybrat konkrétny intrák + číslo izby ? aj ked budem len prváčka? môžem si dat rovno toho B. Václavky (teda ak je to jeden z tych lepsich
@micki99 neviem či už si to prváci môžu vyberať, myslím že prváci vyberajú až v auguste ale nie som si 100% istá, ak sa ti ide prihlásiť do STAGU/resp. nejak sa prepacovať k ubytovacej agende, tam sa to dá vybrať, nemáš to niekde v tých papieroch čo ti potvrdili prijatie na školu?
@hotaru ja som isla rovno cez toto : » www.skm.upol.cz/aktualita/clane... .. s tym ze som tam dala meno a rodné číslo a všetko mi zobralo .. a už som len dala žiadosť o ubytovanie a najprv mi vygenerovalo šmeralova aaleked som to zmenila na napr. vaclavky tak mi to zobralo + tie čísla izieb a kolko majú miest(lôžok) volné a tam je uz len vybrat .. tak neviem ci to mam uz teraz alebo nie
@hotaru a v to prípade si mam vybrat tie b. vaclavky ? ,, lebo vo vsetkych asi su uz len 3lôžkové ,, s tym ze majú bud 1,2,3 miesta volné .. + ze na akom poschodí .. ja len preto lebo tie kolej Generala svobody by som nechcela ked vedla toho je hned ten klub (to by tam bolo vecer az moc vela kriku si myslim) .. neviem, ktory by bol ten najlepší ..
@micki99 som na generálkach, učko mam rovno pod oknom a dá sa to prežiť okrem učka je tu aj Doga tá je tuším pri Fisherkách...
Václavky su ale ináč spoko, viac kamarátov tam býva a pochvaľujú si a trojlôžka sa neboj, častokrát sa tie izby úplne nezaplnia a v 3lôžkovej izby bývajú celý rok dvaja alebo niekedy aj len jeden človek
Sú Šmeralky a 17. listopadu, Šmeralky vraj nie sú až tak zlé ale na 17. listopadu určite nechoď, vyber si keď tak tie Václavky ak sa bojíš že by ti vadilo Učko alebo Fischerky.
Ak ti niekoho ukazuje, že v tej izbe je, tak sa tam pravdepodobne naozaj stretnete ale často si ľudia len tú izbu zarezervujú, v lete si nájdu privát a ešte sa odhlásia, tak uvidíš
ja som bol na b. vaclavky....a bol som uplne spokojny...mas tam vlastnu sprchu a wc co nieje vsade...navyse kolej baby su uplne super...tiez je to tam celkom pekne...kazde poschodie ma vlastnu kuchynku....na prirodovedecku fakultu to mas 50metrov a do menzy tak 20...hlavne nechod na neredin alebo rosickeho ....to je v p.. daleko
@ninus a takze na vaclavkach su teraz volné len tie 3lozkové a ako je to podelené na tie bunky ? spoločná kuchynka (co tam presne je mikrovlnka .. ? ) ,, a wc a sprcha ma kazdá bunka (a v akom je to stave, či úplne vpohode ? lebo fotky som kupelne som nenašla ....
to je uplne jedno ci blok a alebo b....kuchynky su v pohode...mas tam aj mikrovlnku aj vsetko co potrebujes...teda tieto veci ako panvice a hrnce si zober pre istotu z domu....a wc a sprchy mi prisli tiez v pohode....ako zas ziadny luxus necakaj ale co som pocul intraky v olomouci su ovela lepsie ako niekde na slovensku...no a v jednej bunke su tri izby po troch ludoch....mam taky pocit ze na niakom poschodi su to len dve bunky
@ninus a v tom pripade, že už teraz si zarezervujem daku izbu, je šanca to ešte zmeniť ked to tam už ,,odkliknem,, z nejakého dvôvodu .. lebo na to, že ešte len idem byť prváčka mi to trochu pride skoro akurat sa potom bojím že aby to o pár dní už tam nebolo plné
hej je to tam rozdelene na chalanov a baby....urcite ta nedaju medzi chalanov to sa nemusis bat ...a mam taky pocit ze sa to da kludne do niakeho terminu odkliknut....co ides studovat?
@ninus biologiu, tu izbu som si tam uz zahlasila pre istotu tie najlepšie sa myslim dost rychlo rozchytaju a robit to v auguste mi príde neskoro a čo som si kukala len tak zo srandy kolej Marie Kudeřikovej tak tam už nebolo žiadne miesto volné (ale to je pre medikov) .. a ty si tam chodil len rok ? kedy a na aky odbor ?
ludia,aj ja som s tym mala dost velky problem, ale proste chodte na tu stranku ,zadajte svoje priezvisko a rodne cislo, zarezervujte si to a bude klud ! aspon viete ze ste tam ! Ja som tiez pozerala na vaclavky a na generalky, ale predsa na generalkach byva ovela menej ludi a tym padom menej hluku,opitych ludi atd.Tak ale pravdaze kazdemu vhovuje nieco ine.. Videla som uz aj mena spolubyvajucich...no a na generalkach tam su v jednej bunke len dve izby a nie tri ako na Vaclavkach
@mizoyka ja som si dala už tie vaclavky, hey tam mas zobrazené už len tie izby co zostali volné .. a tak radsej teraz zarezervovat ako uz potom si nebudem mat z coho vybrat
@mizoyka na tych vaclavkach boli už akurat tie 3lôžkové, nekukala som moc na ostatné, či ešte vôbec nejaké 2lôžkové sú, ale dosť divné mi je ze ja to riesim na konci juna pricom by sa to malo riesit niekedy v auguste, len potom neviem či este nejake miesta by vôbec boli, a to nehovorím o tích, čo si to zacnú v sebtembri vybavovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
b, vaclavky » www.helenavkrabici.upol.cz/kolejni-bydleni...
gen. svobody » www.helenavkrabici.upol.cz/kolej-generala-...
šmeralova (ale ta je ta jedna z horsích ) » www.helenavkrabici.upol.cz/kolej-smeralova...
a este ked si aj vyberiem presne číslo izby .. to je uz na 100% vybraté že v tej izbe sú dievčatá ? som trochu laik
..a ty si bola kde zatial ubytovaná ?
Václavky su ale ináč spoko, viac kamarátov tam býva a pochvaľujú si a trojlôžka sa neboj, častokrát sa tie izby úplne nezaplnia a v 3lôžkovej izby bývajú celý rok dvaja alebo niekedy aj len jeden človek
Sú Šmeralky a 17. listopadu, Šmeralky vraj nie sú až tak zlé ale na 17. listopadu určite nechoď, vyber si keď tak tie Václavky ak sa bojíš že by ti vadilo Učko alebo Fischerky.
Ak ti niekoho ukazuje, že v tej izbe je, tak sa tam pravdepodobne naozaj stretnete ale často si ľudia len tú izbu zarezervujú, v lete si nájdu privát a ešte sa odhlásia, tak uvidíš
Konečne niekto ide na prírodovedeckú UPOL.
Tiež som už pozerala na internáty a nie je mi celkom jasné, ako to funguje.Ak zadáš nejaký internát, pridelia ti ten alebo kde je voľné...?
Ešte taká otázka...ty ideš sama alebo nejak s kamoškami ste si už dohodli že kde na ktorý intrák pôjdete alebo tak..