ked mam notebook na nohach, sedim na gauci, v mhd alebo obcas v skole nie.. ale napriklad co mame stolicky do kruhu na seminari tak tam vzdy. a na niektorych hodinach tiez..
som dakdep ocula ze z toho mozu byt krcove zily..ale aj keby som sa to nedozvedela tak to nerobim....lebo mi to vadi..no ale ked sa mi chce cikat musim prekladat
vraj to spôsobuje nejakú chorobu by som aj napísal akú ale internet mi momentalne ide 17,74kbps takže to nenájdem Dokonca v lietadle to môže spôsobiť až smrť
@james144 predpokladám že máš na mysli trombózu, ktorá môže vzniknúť z kŕčových žíl a tie zasa z prekladania nôh.
a inak nie je to fakt zdravé na žily (to mi povedal aj gynekológ), tak sa to snažím robiť málo. ale niekedy sa mi tak proste sedí dobre, tak si tú nohu preložím.
momentalne ju mám preloženu a povedať že je to zženštilé može fakt len dement Skoro každý koho poznám si tak občas sadne.. normálna vec, aj keď to vraj fakt nieje dobré kvoli tým kŕčovým žilám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
šak aspoň mám istotu, že sa nedoštím
baby hej ale chlapy bhe debilina
ale niekedy si sadnem ako chalan, alebo aj tak preložím nohu ako to robia chalani...
a inak nie je to fakt zdravé na žily (to mi povedal aj gynekológ), tak sa to snažím robiť málo. ale niekedy sa mi tak proste sedí dobre, tak si tú nohu preložím.