Čus D neviete mi niekto poradit stranku , kde by som si mohla upravovat fotky teda z viacerých fotiek spravila napr 1 ? ale nechcem ten program stahovat velmi do pc iba niejaka stranka ak niekto vie bola by som velmi rada
@korg V podstate jej nechýba nič, možno už pri fotení nastaviť dáky filter, vyváženie bielej a myslím že so zrkadlom sa dal ten motýľ aj ostrejšie odfotiť Ale dosť sa dá dorobiť v pc (nedalo mi to skúsiť upraviť kus farby na tej fotke, hádam ma za to neudáš ACTE )
@anonymouse schvalne som dal fotku ktora nieje ešte upravena. použivam len zakladny objektiv, makro objektiv zatial nemam a motila ku ktoremu sa približiš na menej ako meter ,reflexivne odlieta preč,preto sa mi nepodarilo na 100% zaostrit ho . podobne som dopadol aj s lučnym konikom alemyslim si že je ostrejšia ako ten motil, ale maximum čo mi dalo zabrat bol hmyz ktory lieta na mieste,ale odrazu zmeni polohu a to je tento čo tu pridam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov