Prosim o pomoc. Potrebujem dat mapu jednej dediny do powerpointu. V skicari si to viem upravit, orezat... Ale ako dam prec tu bielu plochu okolo? Velmi pekne dakujem za odpoved
Aha, tak ja mám modrý bod a vy máte biely štvorček
Daj si obdĺžnikový výber, vyber si tú časť, ktorú chceš, stlač ctrl c, ctrl v, tým sa ti tá časť s mapou zduplikuje a duplikát môžeš posúvať, posuň si ho do ľavého horného okraja a už môžeš zvyšok orezávať len z prava a zdola a ľavú stranu nebudeš musieť riešiť.
za toto by som dal do osnov škôr povinné lekcie paint.NET - u. To je poriadny a jednoduchý grafický editor, niekedy ho aj uprednostňujem pred Photoshopom, a rozumieť mu bude aj človek zvyknutý na Windowsový Paint.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@klaudiqa9 da sa mi to urobit iba z pravej strany.... na lavo mi ostane biela plocha a aj to potrebujem zmensit
Daj si obdĺžnikový výber, vyber si tú časť, ktorú chceš, stlač ctrl c, ctrl v, tým sa ti tá časť s mapou zduplikuje a duplikát môžeš posúvať, posuň si ho do ľavého horného okraja a už môžeš zvyšok orezávať len z prava a zdola a ľavú stranu nebudeš musieť riešiť.