mám pre vás otázku. Dá sa upraviť fotka ktorá je rozmazaná?...potrebujem to súrne, prosím poradte mi program kde by sa to dalo upravit....dakujem pekne
vo photoshope sa da trochu zostrit fotka..ale nie je to boh vie co..a ked to potrebujes surne, pochybujem ze zozenies photoshop tak rychlo..treba fotit ostro
Viacero programov bude mať zostrujúci filter, ale výsledok nebude bohviečo, možno si ani nevšimneš, že sa niečo zmenilo a možno ti to dokonca na niektorých miestach urobí zrnenie
@donatela201 - upraviť sa dá káždá fotka, dokonca to ani nemusí byť fotka, aj kresba sa dá upraviť, aj screenshot, akýkoľvek obrázok v digitálnej podobe.
iná otázka je ako úspešne sa ti to podarí, a to závisí od toho aký konkrétny druh úpravy myslíš. pokiaľ myslíš zostrenie, to sa dá len veľmi obmedzene a neefektívne. a ako hovorí wewo, ešte aj podľa toho či je len rozostrená (vtedy sa to podarí o niečo lepšie) alebo rozmazaná (vtedy je šanca na nejaké zlepšenie veľmi malá)
@midnight@wewo dakujem velmi pekne za reakciu ale az taky znalec nieosm, asi rozmazana..ale tu je ukazka...su fotky zo stuzkovej, velmi dolezite pre nas vsetkych..viem ze carovat nevie ani pocita ani ludia ale chcela som len skusit, ci nahodou sa niekto nenaucil robit zazraky..vsetky fotky mame bohuzial taketo, tak som chcela aspon co to zachranit..no asi sa spolahnem na to , ze budem rada ze vobec nejake fotky mame fotku na ukazku mam v albume..ta je celkom fan..skus zhodnotit..album-help
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
moc sa nespoliehaj, že veci v živote fungujú tak ako v CSI
yeah, ale proste milujem tie seriály keď už nič, aspoň sa pobavím
a je rozostrená alebo rozmazaná? (nie, nie je to jedno)
iná otázka je ako úspešne sa ti to podarí, a to závisí od toho aký konkrétny druh úpravy myslíš. pokiaľ myslíš zostrenie, to sa dá len veľmi obmedzene a neefektívne. a ako hovorí wewo, ešte aj podľa toho či je len rozostrená (vtedy sa to podarí o niečo lepšie) alebo rozmazaná (vtedy je šanca na nejaké zlepšenie veľmi malá)
To sú fotky od profi fotografa? či iba tak niekto pobehoval s malým foťákom?