áno. síce nie vyslovený krásavec, za ktorým sa všetky otáčajú.. no som dosť chudý, takže pokiaľ nebudem mať k svojim dvom metrom aspoň stovku na váhe, tak spokojný nebudem
odkedy som vyliečila tú pliagu na ksichte tak si pripadám pekná aj nenamalovaná a načo nariekať nad niečim čo človek nedokáže ovplyvniť? ovplyvnila som nedokonalosť kt. sa dala odstrániť tak a už je pure šťatná narcísková Laurika ktorá sa ma rada
a pri fotkach ako v @ .... foťák nedokáže moju krásu zachytiť
Mna osobne dokaze nastvat ako si moze niekto dovolit oznacit za najkrajsiu/eho,zenu/muza planety.Nejaka blba porota tam vybere jednu osobu z 10 a hned ma take trapne "vitazstvo".Inac krasa je velmi subjektivna vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
na fotkach nie
(aj ta, ktoru si mi okomentovala, je otocena zrkadlovo akosi si tak pripadam lepsie)
takze som? nie som? nemam sancu pozriet sa na seba ocami niekoho ineho (ach)
a fotky nedokážu moju krásu zachytiť, preto na nich vyzerám zle
a pri fotkach ako v @ .... foťák nedokáže moju krásu zachytiť
@normane lebo tu máš uvedené ženské pohlavie, ale na základe chujovín ktoré sem píšeš neviem posúdiť čo si cmuQ
@normane samozrejme, tvoje "trefne" komentare sa ma neskutocne dotykaju ..vypni ten pocitac radsej ked nevies nic normalne pisat
ty a tucna.. zabilas
radšej nie! nepotrebujem aby mi tvoja žena písala