keď je čo.. v živote som mala veľa snov, ktoré som si postupne plnila, no vždy prišlo niečo, čo mi to pokazilo, takže keď teraz niekto žije môj sen tak ma to štve
nova moda na birdzi, farebne nadpisy for?
raz by sa mohli ludia dohodnut a spravit tam z tych nadpisov duhu
zavidim ludom ktori byvaju v mojej vysnivanej krajine a zavidim ludom ktori velmi vela cestuju jedine dve veci s kt nemozem momentalne nic moc spravit, zvysok su veci s kt nieco mozem spravit/robim takze nezavidim lebo aj ja raz take budem mat ak nemam!
jj niekedy aj hej. ale vzdy si nakoniec poviem, ze napokon moj zivot je tiez uzasny a nemam sa na co stazovat.a to co zavidim mozem aj sama dosiahnut ked sa posnazim.
zvycajne nie, ALE.. tak ako napisala @2 niekedy zavidim ludom, co byvaju v nejakej krajine co sa mne paci, teda myslim tym ako to ze sa tam narodili.. ostatne veci ani nie, snazim sa nezavidiet, ale stale zastavam nazor, ze zivot nie je fer.
uprimne áno, ale skôr ma niečo iba na par sekund ohúri...ale to hned prejde....a potom tá akási nespravodlivosť, že niekto musí makať a pod. a niekto je jednoducho iba chuj ktorý dostane všetko do huby vratane práce a pod.
čo mi po druhých keď mám svoj život.... proste som šťastná som s tými, ktorých milujem nadovšetko a za nič by som ich nevymenila... už sa na svet pozerám úplne inak
K fóru - áno, závidím ľuďom. Viem uviesť aj konkrétne prípady - poznám zopár skvelých dievčat a závidím ich priateľom a dúfam, že si nájdem podobnú. Nemyslím si, že sa dopracujem v živote na takú úroveň, aby som si mohol kúpiť čierny Viper Venom - závidím majiteľom tohto auta. Tak isto Tesla Model S, ale ten by raz mohol byť reálny. Závidím ľuďom, ktorí sa narodili niekde v rozprávkovom anglickom predmestí, kde sa žije v domoch a život je tam na inej úrovni - zároveň si uvedomujem, že sú aj oveľa, oveľa horšie lokality ako tá moja. No a ešte závidím asi 50tim trance producentom ich talent a odhodlanie robiť to, čo robia (resp. to skôr obdivujem). Tu niekde moja závisť končí
tak urcite to podla mna kazdy kto sa nema nejak dobre a vlastne aj ten kto sa ma dobre to uz je sice divne ale je to tak nooo tak kazdy zavidi len ide o to akym sposobom akoze poviem si no chcel by som mat to co ma henten ten sa ma a podobne ale nebudem o nom klebetit a hned ho za to neznasat a podobne .... aj ked povedzme si vacsina zbohatlikov su kkti ale aj vacsina chudobnych no seci su kkti
je par ludi ktori mi pripadaju abslolutne dokonali po vsetkych strankach, vyzorovo, spravanim, totalne vsetkym asi, a tuzim byt taka super aj ja.. ale doprajem im to, skor ich obdivujem, niekedy som takymi ludmi priam az posadnuta :/ co ja viem ci je to zavist, asi aj hej, ale nemyslim ze takato zavist je zla kedze ma motivuje k zdokonalovaniu sa
bez toho zvyčajne... nezávidím, skôr ma napadne, aké by to asi bolo byť na mieste toho človeka a užívať si jeho život...
a potom mi dôjde, že som spokojná s tým, čo mám
vedome nie, som typ človeka, ktorý sa skôr teší zo šťastia kohokoľvek, ale podvedome áno, neuvedomujem si to,ale keď vidím človeka, ktorý má naozaj všetko tak vtedy rozmýšľam nad tým prečo to tak nemám aj ja a že v tom niečo musí byť
nie, to je velmi hlupa a zial velmi rozsirena vlastnost, ktorej sa snazim vyhybat zubami nechtami. a ked niekto zavidi mne, iba ma to zenie dalej, ze mi ma co zavidiet
zvycajne, rozumiem zvacsa, a to myslim nie. akoze urcite zavidim, ale uz dost malo. hej obcas pride taka myslienka ze jak sa toot mohlo stat faka, ale nejak som sa naucila byt s tou myslienkou, ze NIKDY nemozes uplne vediet co s a skrava v zivote toho, komu zavidis.. ze mozno ma kopu veci co ja nema, ale za aku cenu?
a neviem, rposte pozeram sa na veci tak, ze jednoducho je to tak. ze on to ma a ja to nemam a zavidenim mu si akurat tak zhorsim naladu a nezmenim to.. proste mi to pride take.. zbytocne
závidiim všetkým krásnym babám, ktoré majú dokonalú postavu.
závidiim všetkým, čo majú veľa peniažkov a môžu mať všetko čo chcú...
závidiim všetkým, čo dokonale ovládajú anglický jazyk.
závidiim všetkým šťastným párikom ich dokonalý vzťah.
jednu vec aj ano, ze maju lepsie podmienky pre svoj rozvoj, ze im kazdy vo vsetkom pomaha atd. ale potom si poviem, ze som sikovny, zdravy, pekny, a bude pre mna cennejsie a da mi viac do zivota fakt, ze som sa o svoj dobry zivot postaral sam nez narodenie sa do podmienok, ktore si fagani nevazia a myslia si, ze im patri svet aj ked sa o to hovno zasluzili.
no občas sa pristihnem pri tom ako zavidim ludom to že maju čo som vždy chcel ja... to je prva myšlienka ale potom si dam v duchu preplesk... ved nech si ten človek uživa
Nie. Jasné že si poviem že by som to tiež tak chcela (ak skutočne chcela) to je normálne. Ale nie, že by som to tomu človeku nepriala. Nevadí mi druhých šťastie, práve naopak. A každý má nejaké problémy, či menšie, alebo väčšie, nikoho život nie je dokonalý, takže ! ľudia, len kurva nikomu nezáviďte ! Niektorí priam nenávidia. Odpadávam z toho
závidím šťastnú nerozbitú rodinku a ak sú finančne na tom dobre, že môžu chodiť kade tade po dovolenkách...ale nemyslievam na to, zaoberám sa s inými vecami a mám veľké ambície
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
raz by sa mohli ludia dohodnut a spravit tam z tych nadpisov duhu
zavidim ludom ktori byvaju v mojej vysnivanej krajine a zavidim ludom ktori velmi vela cestuju jedine dve veci s kt nemozem momentalne nic moc spravit, zvysok su veci s kt nieco mozem spravit/robim takze nezavidim lebo aj ja raz take budem mat ak nemam!
a k otázke áno, aj tu na birdzi zdravo niektorým produktívnym
a ked mam co, tak doprajem
zavidim takym akurat, ktori maju vela veci bez malo usilia
nezávidím, čo by to pomohlo keby som niekomu závidel? je to len zbytočné negatívne.... niečo
a potom mi dôjde, že som spokojná s tým, čo mám
a neviem, rposte pozeram sa na veci tak, ze jednoducho je to tak. ze on to ma a ja to nemam a zavidenim mu si akurat tak zhorsim naladu a nezmenim to.. proste mi to pride take.. zbytocne
od lepsich sa treba ucit a horsim nie je co zavidiet
závidiim všetkým, čo majú veľa peniažkov a môžu mať všetko čo chcú...
závidiim všetkým, čo dokonale ovládajú anglický jazyk.
závidiim všetkým šťastným párikom ich dokonalý vzťah.
ALE! @44 !
ja tak ´dobre´ závidiim...prajem to tým ľuďom (pokiaľ to ozaj nie sú nejakii mrchoši )