Takze na tu ma celkom dost nastvali len tentorok som skoncil skolu mam skolu na technicke oblasti bol som sa zapisat na urad prace zatial kym si hladam pracu tam si dobre pametam ze som zakrizkoval ze nechcem mat pracu dalej ako 15 km.
No zrazu po 1-2 mesiacoch peugot potrebuje ludi ako som ja ale je to fajne daleko co by som sa musel prestahovat prvy mesiac tam mam 50 € a potom uz 100€ na byvanie zarobok 560€ no ja som si vtom case riesil uz inu pracu kde je sice mozno mensi plat ale menej roboty a mozem byvat z rodicmy cize nemusim tolko platit za vsetko tak som tu ponuku odmietol a bol som vyradeny na 6 mesiacov ako nevadi lebo do tyzdna som si vybavil druhu robotu ale sere ma to za to ze mam ako taku skolu tak hned ked nieco odmietnem prvu robotu po skole tak ma vyhodie a "neprisposobily obcania" ktori su tam roky a bez vyhodenie len kvoli tomu ze nemaju ziadne vzdelanie no je to fer asi tazko
@marek495 nechoď do Peugeot, bol som tam na pohovore, a ľudia čo tam robia na to nadávajú, tiež mi na pohovoru vysvetľovali, že je to náročná práca a na picu výplata, to radšej smetiara chod robiť.
na úrade práce je to vždy tak, ponúkajú samé blbosti,mne raz ponúkli pozíciu traktorista(ehm , ale nikdy nesmieš odmietnuť, musíš vždy hovoriť, že už sa mi niečo chystá a tak, lebo keď priamo odmietneš, tak ťa vyradia, že nespolupracuješ...
a co cakas so strednou odbornou skolou? teda, ak mas vobec maturitu... ze sa ti pracovne ponuky budu hrnut pod nos, ci co? sa zobud chlapec ale rychlo, pretoze takto to u nas nefunguje. A to, ako sa zachoval urad, je uplne normalne. Ja som si vzdy pracu hladal sam a na urade bol max. dva tyzdne, ked bolo suche obdobie, alebo som uz mal istu zmluvu, len sa cakalo na novy mesiac...
ale je velmi zabavne sledovat, ako 19 rocny zasran bez praxe sa bude rozculovat, ze mu nenasli robotu v okoli 15km, ako si zakruzkoval.. potom by uz asi nemohol mame cuckat mlieko alebo co iba si ma rozculil. Stredna skola je hovno, nemas nic bez praxe ani na zivnost v zahranici moc nezarobis. Mal som zivnost, robil elektromechanika v nemecku a po ostatnych krajinach s partiou a nad 1800 som nemal plat, lebo prax.
@Bencen Nieje nič zlé na tom že chce pracovať. Je to normálne. Ktorý zdravo rozmýšľajúci človek by chcel chodiť do školy?
A nenadávaj mu do zasrana. To aj ja tebe môžem napísať. Zasran.
@hawk799 Ty sa schovaj chlapec, pretoze z tvojho komentara je ocividne, ze si nepochopil hlavny kontext mojho prispevku. A nebud drzy, lebo som dnes nastartovany.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A nenadávaj mu do zasrana. To aj ja tebe môžem napísať. Zasran.