V CSku pravidelne, neverili mi, že môže holka hrať tak dobre a dokonca s brainom ako chlapec.... vo wowku zas neverili, že holka ako ja môže hrať wowko --------
mne vždy kuchárky v škole pravidelne ... vždy im potom musím hovoriť že ja nie som dievča lebo mi davaju menšiu porciu .. len tak ľudia na ulici tiež stým majú problém ... malé deti ani nehovorím ... aj rodina a to už je niečo keď si vlastný dedo myslel že som jeho vnučka aj babka ma koľkokrát nazvala po mojej krstnej že EVKA
Jasné, najmä starší ľudia Keď som bol mladší, tak to bolo kvôli tomu, že som bol trochu pri sebe a neviem... asi sa tej starkej mojej kamarátky zdalo, že mám prsia A minulé leto to bolo kvôli tomu, že ten chlap, u ktorého sme brigádovali, bol podnapitý a ja som mal dlhšie vlasy: ,,Dievčatká, dievčatká!"
Asi iba jeden krát. Šla som ku kamoške domov, v ten deň neskutočne pršalo. Mala som oblečené rifle, voľnú čiernu mikinu a kecky. Kvôli dažďu som mala na hlave kapucu. No a ako som tak zazvonila pri bránke a kamoška vykukla z okna, najprv si ževraj myslela, že im tam zvoní nejaký pekný emák Až potom keď som ju pozdravila si uvedomila, že som to ja... xD
Sviňucha, ešte mi aj potom povedala, že je sklamaná a radšej by brala návštevu nejakého pekného emáka.
Keď som sa presťahoval do Česka tak mi v zdravotnej poisťovni pridelili číslo ktoré má rovnaký formát ako rodné číslo s tým rozdielom, že k mesiacu narodenia som mal pripočítané 50, teda rovnako ako majú rodné číslo ženy (čomu vlasne doteraz nechápem).
Keď som išiel na prvú lekársku prehliadku. Doktorka mi najprv povedala:
"Prosím slečno..." Pozrela na mňa, pozrela do papierov. Potom zistila, že to nieje RČ ale, číslo poistenia...
Ja som si raz tak kráčal dvorom, ktorý v centre spája dve rušné ulice. Nikto naokolo, zrazu vedľa mňa chlapík, zvrhlý pohľad a zarúbe: "Čo tak sama?" Spýtal som sa: "Prosím?" a keď počul môj hlas, tak aj v tej tme som videl, ako zbledol Zahundral ospravedlnenie a pridal do kroku
ked som mal dlhe vlasy, pravidelne mi vraveli slecna.. Hlavne v praci, ked som bol v bielom.. Inak v maskacoch a ciernom tricku s kapelou sa mi to nestalo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
(k tejto téme mi ešte napadla @marleymt
@ouch
[/IMG]
ej do riti! ja nie som chlapec
ale ja sa na tom len smejem
a aj na základke keď bola zima a nosila som čiapku ma raz jedna babka oslovila ako chalana
Sviňucha, ešte mi aj potom povedala, že je sklamaná a radšej by brala návštevu nejakého pekného emáka.
Keď som išiel na prvú lekársku prehliadku. Doktorka mi najprv povedala:
"Prosím slečno..." Pozrela na mňa, pozrela do papierov. Potom zistila, že to nieje RČ ale, číslo poistenia...