pozri si the secret alebo si najdi neaku knihu o tom ale najlepsie bude ked si na zaciatok kuknes ten film aby si mala aspon troska prehlad o tom co to je
@ohavnost tak najskor ti pracuje tak vylmi ego ze sa nevies jednoducho sustredit len na jednu vec a povedat si jednoducho to a to tak a tak a potom to nefunguje lebo este pred tym nez si to chcela si to uz odsudila ... je to mozne ?
jasnéé...ja som raz strašne potrebovla peniaze tak som sa sústredil na to, že tie peniaze už na mna nikde čakajú a že ich už mám len musím zistiť kde, v ten deň večer som bola v jednom klube a na zemi som našla 20 eur ...viem, že je to len debilná náhoda ale pripísať to niečomu nadludskému sa mi páči ....ale samozrejme teraz nečakám že kedykolvek si zaželám niečo mať tak mi to padne z neba ...
autosugescia písaná alá obrovksý zázrak .... proste je to písané pre istú skupinu ludí.... a tí keď uveria môže nastať zmena...
ale na túto tému by som skôr poradila dr. josepha murphyho s titulom tuším : jak získat moc podvedomí... všetko tam krásne opíše, opodstatní etc... takže človek vlastne pochopí o čo ide....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Včera sa mi zjebal mobil na zem, a nemyslím že som naň pôsobil silou smerujúcou k zemi.
ale na túto tému by som skôr poradila dr. josepha murphyho s titulom tuším : jak získat moc podvedomí... všetko tam krásne opíše, opodstatní etc... takže človek vlastne pochopí o čo ide....
autosugescia mnohým veciam fakt dopomôže....