Veríte na veci akými sú napr. urieknutie, porobenie, kliatba, zlorečenie, čierna mágia, atď. Čo si myslíte o týchto veciach? Ak niekto vie o čom píšem tak vie, že sa jedná o negatívne energie ktoré majú negatívny dopad ako na zdravie tak na psychiku, na v
Verím tomu, že niekto môže byť takým zdrojom negatívnej "energie" pretože má komplexy, nenávidí sám seba a to z toho človeka jednoducho cítiť. Ale nemyslím si, že by niekto mohol niekoho nejak počarovať aby sa mu zle darilo, to je proste v hlave tej "obete", že má v živote takú osobu a nevie sa s ňou nejak vysporiadať a zbaviť sa jej.
Ja som presvedčená, že si aj tak všetko privolávame sami. Takže vyrovnaný a šťastný jedinec má prirodzenú schopnosť bojovať so všetkými neduchmi, ktoré sú často len v hlave ... Tak ako keby si mal nejakú bublinu okolo seba ... proste sa ťa to netýka, nedotkne. Všetko je ružové a krásne ... Hneď vo chvíli ako upadneš do depky, tak je prirodzené, že začneš zhadzovať vinu na osud, život, tretie osoby ... Nemôžem povedať, že to nie ale ani že niečo také je ... Jednoducho - je to v hlave. A v dnešnej dobe je niečo ako "čierna mágia" vylúčené, nakoľko sa o to nemá kto zaujímať ...
Ňach, som sa vyrozprávala
verim tomu, ze ked ma niekto ohovori apod, moze to mat taky efekt ako vo vnimani poverciveho zlorecenie, kliatba atd, ale kedze neverim na nevysvetlitelne sily, tak viem logicky prist na to, kto to sposobil a nemusim sa obtazovat strachom z neovplyvnitelnyeho vseobimajuceho boha alebo skriatkovi, ktori konaju bez ohladu na zmysel svojho konania.
mam doma knihu kde sa riesia vsetky tieto čáry-máry veci
talizman proti urieknutiu by mal byt v tvare oka pretoze sa vravi ze ta clovek uriekne pohladom a to tretie oko na tebe ho zmiatne a kliatbu, ak funguje, odbije
Nechápem prečo by sme mali do toho pchať silou mocou niečo nadprirodzené, podľa mňa sa také veci stávajú, ale je to podľa mňa racionálne odôvodniteľné.
neverím, to že niekto niekomu praje zle a tomu sa to zlé ozaj stane je skôr na základe autosugescie a zlým vzťahom s človekom, ktorý zle želal...nie je to o čiernej mágii
Podľa mňa existuje, dokonca moja babka mi práve dnes hovorila že keď mala okolo desiatich rokov tak mala jednu susedu, takú nejaku sedemdesiat ročnú babku a jej sa tam všetci báli a hovorili jej bosorka pretože, ona neznášala deti a raz sa stalo že pred jej bytom sa hrali deti a ona vybehla a zakričala na jedno dievča, a v tom momente omdlelo a nikto ho ani po pol hodine nedokázal prebrať, dokonca ani lekár. A keď mamičke toho dievčaťa povedali čo sa stalo tak išla za tou babkou a ju začala prosiť že nech sa zase zobudí a ta babka len povedala niečo v tom zmysle že "dobre, choď už preč" a dievča sa prebralo do 5 minút. Alebo raz sa pozerala z okna do toho jej a uvidela ju tam a zrazu od nej niečo chcela mama tak sa otočila asi na 15 sekund a keď sa otočila späť tak tá babka bola vonku pred bytovkou a pozerala rovno na moju babku. A ešte jeden zažitok mi rozpravala že jedna tiež suseda raz na ňu kričala že je bosorka a že prečo robí všetkým susedom zle a že na luciu pôjde do kostola a tolko maku vyhádže že ju nikdy nedostane, a tá suseda ževraj za týždeň zomrela. Takže preto verím že určite tak ako aj urieknutie tak aj čierna mágia existuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
pentagramček.
Satan diabol vládne.
ale inac nie neverim
Ňach, som sa vyrozprávala
talizman proti urieknutiu by mal byt v tvare oka pretoze sa vravi ze ta clovek uriekne pohladom a to tretie oko na tebe ho zmiatne a kliatbu, ak funguje, odbije
nech ti dlho, dlhočizno vydrží tvoj dobrý a šťastný život...
fuj ty ma odsudzuješ? no fuj !
ďakujem a sa mi zdá, že v digitálnej knižnici som ju aj videla