@all ked sa ti nepaci na co to citas ? tomu nechapem som tu zaregistrovany aby ste sa cudovali a pisem tu aby som robil srandu z vas aby som zabil volny cas smiechom na Vas
asi tak mi povedze ,,inteligenti,, ze sa nezasmejes na tomto ... magor ma nazvat nemozes ked ma nepoznas ... ak zijes toutou strankou srdcom tak si divny temy su tu aby ludia sa zabavili zasmiali alebo boli znechuteny... a nie davat tu temy aky je den aka farba sa vam paci nech sa paci na to by tu mali dat forum pre deti do 15 rokov
podla mna colak len cim dalej tym viac ukazuje aky je najvyssi stupen primitivnosti a ludskej hluposti, je tu registrovany kratko, ale tych blbosti, co napisal a zalozil...
Písal si, že sa tu chceš zabaviť a zasmiať.
Kľudne. Aj ja som tu aby som sa zabavila a zasmiala.
Založil si pár diskusií, a aj ankety s obsahom, ktorý naschvál nás buď pubúri, znechutí.. S cieľom aby ti ľudia nadávali, a "rozoberali" ťa.
Ak by si bol taký inteligentný, tak by si si hľadal iný spôsob aby ťa rozoberali druhí. (Bez urážky,môj názor)
Lebo toto mi nepríde ani nechutné, ani poburujúce.. skôr dosť hraničiace s trápnosťou
je rozdiel orgazmus ze sa pri tom zena aj pocika cize vypusti zadriavany moc a druhy ked zena dosahuje squirt orgazmus, cize ma orgazmus pri ktorom vylucuje tekutinu a to nie je moc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Vitaj medzi nami!
To mi vždy príde tak zaujímavé keď ide niekto svoje nie zrovna inteligentné konanie obracať (a navyše tak nemotorne) na vtip ...
Želám ešte veľa zábavy
Tak na čom sa to teda chceš ešte viac smiať keď nikto nemá komentovať ak sa mu nepáči? ... Strácam sa ...
Písal si, že sa tu chceš zabaviť a zasmiať.
Kľudne. Aj ja som tu aby som sa zabavila a zasmiala.
Založil si pár diskusií, a aj ankety s obsahom, ktorý naschvál nás buď pubúri, znechutí.. S cieľom aby ti ľudia nadávali, a "rozoberali" ťa.
Ak by si bol taký inteligentný, tak by si si hľadal iný spôsob aby ťa rozoberali druhí. (Bez urážky,môj názor)
Lebo toto mi nepríde ani nechutné, ani poburujúce.. skôr dosť hraničiace s trápnosťou