Urobil som nieco zle, ked som niekomu zazelal, aby bol stastny?
Uz nejaky cas sa skriepime s istym chalanom kvoli jednej babenke mojej najlepsej kamaratke. Vcera som si ju zastal a napisal som mu ze je ona to najlepsie dievca ktore poznam. On mi odpisal, ze najlepsie dievca je jeho XY a ze ta moja kamoska je len decko
to je ako, keď kamarát stále zabŕda a je podráždený a zvyšuje hlas a ja mu poviem "aj ja ťa ľúbim". tak on sa ešte viac naštve. lebo to je taká odpálenie či ako to povedať.
a ten tvoj to pochopil rovnako. ale nič si neurobil. ale je samozrejme, že pre neho je tá jeho priateľka najkrajšia, podľa teba bude zase tá tvoja najkrajšia. Je nezmyslené sa o tomto dohadovať. vážne. skôr to nechaj tak a povedz, že aj tá jeho je pekná, ale tebe sa páči tá tvoja
To je dlha historka a uz bolo okolo toho vela nezhod a hadok.
A uz sa zdalo ze je vsetko ok ze ostanu kamaratmi, ale asi to nebude mozne.
Preto som bol rad ked mi napisal ze jeho XY je najlepsie dievca lebo som si myslel ze tej mojej kamaratke konecne da pokoj a ona moze byt stastna so svojim chalanom.
musel to zle pochopit a zasa vyrivat s takymi slovami ... no . Ser na to. Pre niekoho je stastie malo a on ho asi nepotrebuje to je cela banalita. Pre zenske sa furd hadalo a tak tomu bolo aj v tomto pripade si myslim.
@21 Niektorým ľuďom treba povedať narovinu, aj keď sa tým riskuje niečo. Ale aspoň prestanú z vyrývaním, začnú ohovárať, ale o nich sa nebude nikto zaujímať.
@alfinko moja reakcia bola preto taka pretoze si tym do mna rypol...a nechutne rypol...islo o moju naj kamaratku a to nie je moja frajerka aby si mi prial byt s nou stastny...ani ja ti nevravim aby si bol stastny so svojou naj kamaratkou...je to trocha odveci nemyslis ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ono keď bol nahnevaný, tak to pochopil inak a nie úprimne zo srdiečka želané šťastie.
Žeby ho predtým odmietla?
a ten tvoj to pochopil rovnako. ale nič si neurobil. ale je samozrejme, že pre neho je tá jeho priateľka najkrajšia, podľa teba bude zase tá tvoja najkrajšia. Je nezmyslené sa o tomto dohadovať. vážne. skôr to nechaj tak a povedz, že aj tá jeho je pekná, ale tebe sa páči tá tvoja
On je prave ze napaleny na tu moju kamosku za to ze lubi jedneho chalana a on lubi ju.
či proste mu vadí, že je to ešte decko a má vzťah alebo čo mu vadí?
A uz sa zdalo ze je vsetko ok ze ostanu kamaratmi, ale asi to nebude mozne.
Preto som bol rad ked mi napisal ze jeho XY je najlepsie dievca lebo som si myslel ze tej mojej kamaratke konecne da pokoj a ona moze byt stastna so svojim chalanom.
Zrejme som sa mylil.
Myslis?
Mozno mas pravdu.
avsak bojim sa reakcie dvoch ludi.. ak zbadaju tuto diskusiu..
inak po precitani jedneho fora som uz i ja dufal, ze to skonci..
ale ako vidim dotycny je slusne povedane xxx, to sa slusne povedat neda ;o(
V najhorsom na mne dolame dalsie pravitko to znesiem.
@14 tak hádam nejaký ten rozum má a nebude sa biť ako malé decká.
a k tej bitke.. ono je to ine. priatelske.. teda to tiez radsej neries ;o)
ale kvoli nemu, lebo si stale tvrdi svoje a zneprijemnuje zivot ostatnym
niekedy je ignoracia naozaj lepsia
Navrhujem skončiť diskusiu.