Urobím vám radosť - dám vám možnosť smiať sa, urážať a moralizovať
Viem, Birdz nie je zoznamka (už), ale občas je človek priam zúfalý keď nenachádza múdrejšie alternatívy. Viete, ja mám v podstate všetko. Mám skvelého priateľa, rodinu, super súrodencov, dobrú robotu, veľké vyhliadky do budúcna, zábavnú alkobandu ale chýb
Tak ja neviem,niekedy je mi s kamoškou ešte horšie,tiež záleží na situácii no... Ale väčšinou skôr nejaký kamoš,predsa len mám odskúšané že často tými hlúposťami čo ho napadnú vie rozosmiať no
ja som taku osobu nikdy nepotrebovala ....ale taka partacka na nakupovanie by sa zisla viete nic moc ked vam nesedi cislo ked ste v kabinke a musite sa obliect a ist si po ine cislo....
ale inac mam ine hodnoty
a s muzmi si lepsie rozumiem aj tak dievcata ked mi daco rozpravajju tak len o sebe, svoje problemy, ohovarania, kkciny...
ja takto nemám kamarátku, ale kamaráta keď som takto dlhšie s dievčatami, prestávam si s nimi rozumieť, pričom s ním sme najlepší kamaráti snáď celú večnosť, môžem s ním riešiť aj babské témy a pri niektorých prípadoch mi pomôže vidieť problém z toho chlapského hľadiska, čo je niekedy veľmi užitočné
@myschka a čo si spomenula dievčatá čo rozprávajú iba o sebe a ohovárajú, to sú presne tie čo sú dobré akurát tak na to nech ti podajú do kabínky inú veľkosť.
ja mam taku spriaznenu dusu ktoru som nasla teraz na vyske a este jednu super kamaratku s ktorou sa vidim sice malo ale ked uz sa stretneme tak to kecanie nema konca aaa proste som rada ze ich mam
Ja byť z tvojho mesta, tak by som sa chcel kamarátiť s tebou hneď . Máš podľa mňa pekné vyjadrovanie (aspoň keď píšeš) a pôsobíš na mňa ako osoba s ktorou by sa dali rozoberať zaujímavé témy. A prečo len baba? Zájdi na pokec napíš do tvojho miestneho chatu, že by si sa rada s niekým zoznámila (čisto ako kamarátka) a pri písaní zistíš kto ti sadne a ak by to bol kamarát, tak by si zrejme s tvojou inteligenciou vycítila či dokáže byť len kamarát.
mam 3 super kamošky od zakladnej ..... a neviem si predstavit byt bez nich... proste ich potrebujem... su mojou šučastou a mam aj skveleho frajera ....
@jemkrupicu neverím, že tu na birdzi dokáže byť niekto aj milý a pozitívny moc ma to teší... no ja ten pokec nejak nepoužívam.. nehovorím, že som to neskúsila - nuž, nenašiel sa nikto s kým by som si rozumela..
mám asi tri také naj kamošky a pravdupovediac - neviem si už bez nich predstaviť svoju existenciu a je to zvláštne, ale každá z nich sa proste hodí na rozoberanie nejakej inej témy, ale keď sme všetky spolu tak si aj tak skvelo rozumieme
v posledných mesiacoch som si uvedomila, že mojími naj kamošmi sú hokejisti... Prežívala som blbé obdobie a oni mi pomohli a ani o tom nevedeli a som rada, že ich mám a nevimenila by som ich za nič na svete... a takťiež si neviem predstaviť bez nich môj život... až príliš som na nich možno naviazaná... fakt neviem...
ja mam najlepsieho kamarata aj kamaratku.obaja su moji spoluziaci a obaja sa nemaju radi. snou preberam take "jemnejsie" veci, dievcenske veci proste...ale niekedy nemam vobec naladu byt snou a bavit sa o tychto veciach lebo ma niekedy deprimuju,tak som s kamaratom a snim sa skor nasmejem a rozpravame si historky,a vecer chodime von. ona je skor detska a zasnivana, on je realisticky a vtipny.. takze to tak striedam. a niekedy nemam naladu byt ani s jednim, no myslim, ze tak vseobecne som rada ze ich mam lebo ich potrebujem takmer stale. predtym som mala 13 rokov najlepsiu kamosku,ale ako sme sli obe na inu strednu nase cesty sa rozisli..tak ma hreje pocit pri srdci,ze moji terajsi dvaja najlepsi kamarati sa chystaju na vysku do prahy tak ako ja
Pekné fórum Mám spriaznené duše, presne 4.. Všetky sú však povahovo odlišné, dovolím si povedať, až protiklady, 4 živly .. Ale vždy, keď sme spolu, tak to nejako zharmonizujeme Sú to skrátka moje ženy!
A osobité miesto má určite @drusilladayerova , bez ktorej si život na strednej a koncerty neviem ani len predstaviť. A čo, budem patetická a poviem, že život bez nej tiež
neviem si predstaviť život bez mojej ,,bestie" neviem čo by som bez nej robila, prežili sme si veeeeľmi ťažké chvíle ale to nás spojilo ešte viac a tak že moja @aba66 a @dushqa sú moje dve najväčšie slniečka a moje poklady
to fakt neznášam, keď si jedna kamoška našla frajera, ta prestala chodiť von s nami.. ozvala sa raz za uhorský rok a mala to na háku.. ako náhle sa s ním rozišla, najradšej by bola nonstop s nami.. to mi dosť vadí, lebo frajer nie je všetko! priateľ tu bude aj keď ťa ten frajer opustí..
Hojojoj...bez kamošiek by to nešlo...a nieže bez kamošiek, bez tých by to šlo, bez priateliek, parťáčok, spriaznených duší by to nešlo...nemám ich veľa, o to viac si ich vážim...( mony, @gebrica ) s nimi môžem hovoriť o čom chcem a kde chcem..či je to na aviváži o pol tretej, alebo dve hodiny cez telefón, alebo v lese
@gebru šáda išla som ťa menovať a potom čítam tvoj komentár teraz to vyzerá ako na revanš...tak nech!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@kolini a ako dlho ste spolu?
kamošku nenahradíš... musíš ju mať. inak je to totálna ponorka, tráviť čas iba s priateľom
veď to že ponorka.. s frajerom sa predsa nedá rozprávať o všetkom - povedzme si to narovinu
ale inac mam ine hodnoty
a s muzmi si lepsie rozumiem aj tak dievcata ked mi daco rozpravajju tak len o sebe, svoje problemy, ohovarania, kkciny...
A osobité miesto má určite @drusilladayerova , bez ktorej si život na strednej a koncerty neviem ani len predstaviť. A čo, budem patetická a poviem, že život bez nej tiež
ale birdz NIKDY nebol zoznamkou
@gebru šáda išla som ťa menovať a potom čítam tvoj komentár teraz to vyzerá ako na revanš...tak nech!