s kamarátkou máme taký problém, chceme si objednať šaty z anglicka ale používa sa tam ich číslovanie, tak sme sa pomerali a všetko, ale nevieme, ktorá veľkosť je tá naša
Problem s velkostami je ten ze aj niektore znacky maju vlastne cislovanie XD. Kazdy si cisluje ako chce a je v tom bordel. Ale dobre internetove obchody s oblecenim zvyknu byt tabulky kte si zistis velkosti v cm.
co tam po tabulkach...podla toho mi to nikdy nesedelo uz len ked som si preratala vahu + vyska cm na obycajnych silonkach a podla tabulky mi boli kratke...
saty by som rozhodne neobjednavala z netu, proste nic v podstate, co si nemozem vyskusat a je to zo zahranicia, ved aj obchody u nas ma akzdy ine cislovanie mozno by som riskla maximalne nejake tricko obycajne kupit ale saty, to by mohlo dopadnut velmi zle
a ak ti mozem poradit mierami a meranim sa neriad, vacsinnou je to o kus vedla a lepsie je kupit vacsiu velkost ako mensiu, na tie miery by som kupila XL mozno L a zda s ami ze anglicke velkosti su posunute tak, ze 38 je ich S, pricom nase to je Mko ci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
saty by som rozhodne neobjednavala z netu, proste nic v podstate, co si nemozem vyskusat a je to zo zahranicia, ved aj obchody u nas ma akzdy ine cislovanie mozno by som riskla maximalne nejake tricko obycajne kupit ale saty, to by mohlo dopadnut velmi zle
a ak ti mozem poradit mierami a meranim sa neriad, vacsinnou je to o kus vedla a lepsie je kupit vacsiu velkost ako mensiu, na tie miery by som kupila XL mozno L a zda s ami ze anglicke velkosti su posunute tak, ze 38 je ich S, pricom nase to je Mko ci?