Ahojte, dozvedel som sa, že možno pôjdem na dlhší čas do USA. Aké máte skúsenosti s nimi, akí sú? povrchní a povýšeneckí, teda že si myslia, že sú pupok sveta? Sesternica čo tam je dlhšiu dobu mi písala, že vôbec to neni pravda, že je tam úplne iný svet,
Myslim, ze to mas uplne jedno. Blbcov a pohodakov najdes vsade. Je to v ludskej podstate. A rozdelovat a vsetkych hadzat do jedneho vreca je blbost. Mozno su ina mentalita, ale to je asi tak vsetko. I ked aj o tej mentalite sa da polemizovat, kedze vsetci maju predkov z Europy Myslim,ze toto by ta malo ako posledne trapit pri ceste do USA.
babka tam ma brata...je zazobany, drzgrosnicky a dost nevrly, no ked som tam bol tak som stretol aj milych a privetivych ludi s ktorymi som bol rad bohvie ci to len hrali alebo to bolo naozaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Všade sa síce nájdu aj milí, aj blci, len niekde ich je viac a niekde menej, niekde je relatívne vysoká kriminalita, niekde nízka.
Zvlášť pozor by som si na tvojom mieste dávala na čiernych, kdesi som čítala, že 1/3 (1/4?) černochov tam skončí tak do 30 rokov v base.
A skús sa spýtať tej tvojej sesternice na niektore štvrte v NY, napr. taký Bronx, či na ghettá v L.A., či aj to bude tak vychvalovať
a len dodam.....rozhodne tam nesu taki zavistlivci ako na slovensku. na slovensku ludia zavidia aj nos medzi ocami.