Ahojte mám problém s týmto usb kľúčom. Keď ho dám do mobilu napíše mi iba že je konektor usb pripojený. Vôbec mi ho nechce načítať. Skúšala som ho dať aj naformátovať no nepomohlo. Vedeli by ste mi s tým pomôcť??
@Kosmiklove USB rozhranie nie je len na USB kluci, ale aj na telefone, aj na pocitaci. @Stuartik Myslel som to tak, ze pripojis k telefonu kabel a ten pripojis na pocitac a skusis presunut nejaky subor tam a/alebo spat. Ak to funguje, tak nie je problem s klucom (v pripade, ze s druhym telefonom spolupracuje bezchybne), nie je problem ani s hardware-om telefonu (ak ten test s kabelom a pc prebehol uspesne). Zostava uz len software na inkriminovanom telefone. V tom pripade porovnaj verzie Androidu na oboch telefonoch. Pravdepodobne nebudu rovnake a bude treba nejaky ten update.
@stuartik Ten mobil údajne podporuje OTG, takže tam problém nevidím
Skúsil by som ho pichnúť do PC, zálohovať z neho údaje, cez DISKPART odstrániť a nanovo vytvoriť jednu jedinú partíciu, ju potom naformátovať na FAT (alebo iný súborový systém, ktorý Android podporuje) a skúsiť
Je ťažko zhodnotiť, v čom je chyba. Preto skús pripojiť na iný telefón, alebo skús si zohnať iné USB. Ak nebudeš mať od koho požičiať, tak neváhaj a kúp si nové za výbornú cenu. Skús mrknúť na stránku kuponyzdarma.sk kde máš veľkú ponuku zliav.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
v pc si ho skusala?
@Cos45 skúšala som to ide normálne
@Stuartik Myslel som to tak, ze pripojis k telefonu kabel a ten pripojis na pocitac a skusis presunut nejaky subor tam a/alebo spat. Ak to funguje, tak nie je problem s klucom (v pripade, ze s druhym telefonom spolupracuje bezchybne), nie je problem ani s hardware-om telefonu (ak ten test s kabelom a pc prebehol uspesne). Zostava uz len software na inkriminovanom telefone. V tom pripade porovnaj verzie Androidu na oboch telefonoch. Pravdepodobne nebudu rovnake a bude treba nejaky ten update.
este ked tak to vyskusaj v druhom telefone
Skúsil by som ho pichnúť do PC, zálohovať z neho údaje, cez DISKPART odstrániť a nanovo vytvoriť jednu jedinú partíciu, ju potom naformátovať na FAT (alebo iný súborový systém, ktorý Android podporuje) a skúsiť
Ak by si nevedela ako na to, napíš mi TS.