ja sa usmievam často a rada a preto mám také velké líca hahhahihi..ale ne. Vždy ma vie potešiť úsmev od môjho priateľa to vždy..a vlastne všeobecne ma teší ked sa na mna niekto cudzí usjeme..nemám rada však ked sa mi niečo nedari a mám zlu náladu a mama sa na mna vyškiera takým tým úsmevom "no no neboj " vtedy mám nervy
Škodoradosť, fotka, vtip, xicht mojej njlepšej kamarátky Smejem sa rada, podľa nálady, niekedy veľa, niekedy málo, niekedy ako kôň, niekedy ako kocka, niekedy ako princezná, inokedy ako drevoruač... ako príde
ta smiech lieči nie ? občas sa retardovano smejem na ludi na ulici a šklebim sa na babetka a oni sa potom šklebia na mna ale to iba ked sú na prechádzke so sexi oteckom
usmievam sa skoro stále,je to pre mňa prirodzené a som rada,ak tým niekomu zlepším náladu.. a najlepšie je ked sa niekto neznámy len tak usmeje..bez dôvodu,to je zlaté
@l1me usmievam sa rada ked vidim ze to cloveka oproti mne tesi.. kee vidim ze ho to urobi stastnejsim. Poslednou dobou sa usmievam casto aj ked moc dovodov nemam
Ja sa zasmejem vtedy, keď sa predo mnou udeje vtipná situácia.
Nemám rád nudu a smútok a preto vykonávam aj veci, ktoré dokážu iným vyčariť úsmev na tvári. Som predsa obyvateľom živého mesta a nie smutného Cintorína. A preto sa mi páči, ak sa ľudia v mojom okolí radi usmejú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
vo mne evokuje nenávisť
a ja mam na webke par,
A taky tvoj usmev m a vie velmi potesit
A znamena velmi vela ked vidim ze je od srdca
Ked sa na mna usmieva moja babka tak ma ide klepnut, pretoze jej usmev nie je uprimny.
Znamena pre mna vela. Vyjadruje radost
naplna ma energiou, hlavne ked som smutna..
Nemám rád nudu a smútok a preto vykonávam aj veci, ktoré dokážu iným vyčariť úsmev na tvári. Som predsa obyvateľom živého mesta a nie smutného Cintorína. A preto sa mi páči, ak sa ľudia v mojom okolí radi usmejú.