Čo vás dnes "prinútilo usmiať sa? Alebo čo vás dnes tak úprimne potešilo, nejaká maličkosť?
Začnem sebou. Cestou zo školy vo vlaku ku mne prisadli spoluobčania. Neboli najčistejší, ale nesmrdeli. Išlo o otca, mamu a dcerku (mojím odhadom mala asi 5-6
Ja sa usmievam kazdy den uz len ked vyjdem z bytu a idem okolo vysmiatych securitakov. A aj dnes vo vyvarovni, aj pri kupe listkov do kina, aj v 7-11 atd.. Tu sa ludia usmievaju skoro vzdy.
Neviem dneska som sa moc neusmieval ,skorej ksicht taký boh pomsty ale tak ja sa usmejem hlavne vtedy keď niekto odcení to že ho pustím predomňa atď proste neplytvám úsmevom rozdávam len tým kt si zaslúžia alebo ma donútia sa usmiať
taky vyskereny maly cernosko v eline strasne bol zlaty a rehotal sa na mna (a to ja nemam rada deti)
asi mi prisiel zlaty lebo som pocuvala hudbu inak by ma tie zvukove efekty isto nebavili ale potichu bol fajn
Dnes mi moja drahá spolužiačka Monika, ktorá ma vždy dobrú náladu, vykúzlila úsmev na tvári svojou bezstarostnosťou a chuťou žiť. Ja som následne úsmev posúvala každému počas maturity. Teda, každému kto bol so mnou v skupine.
- ze rano som bez problemov stihala
- ze maturitny test z AJ B2 bol vcelku lahky
- ze aj sloh bol lahky
- ze vonku je krasne pocasie a citim to ako prichadza jar
- ze babka mala velmi dobry obed
- ze je vsetko proste super
Žena (mladá kočka), ktorej som poctivo zastavil pri prechode nech prejde sa tak pozrela zamavala, usmiala a ja som jej to opätoval. To bolo posledné... Predtým jak som pozeral na križovatke krásne nebo a kochal sa počasím( taký pokoj v duši som mal) aj napriek problémom čo sa mi nakopili. Niekedy si myslím, že nemám všetko v hlave v poriadku keďže plno problémov, nič sa nedarí a napriek tomu sa dokážem preniesť cez to aj keď vnútorne som totálne v p*či
Ale ako mi dnes povedal šéf: Neúspech neexistuje, to len úspech mešká.
Stretla som velmi sympatickeho typa ktory vencil taku rozkosnu malu papulku a pacila sa aj mojmu guccimu a si davali pusinky a bolo to cele strasne kjut...a prvykrat som v skole videla skupinku peknych chlapcov ktori tiez pokukavali takze super pocit.... a na konverzaciach z francuzstiny som zistila ze fakt viem aj daco povedat ked sa velmi posnaxim..+pocasie cez den uplne top
keď som spravila započtovku z chemie na uplnej hranici uspešnosti uplne bez učenia
keď som rano stihla spraviť všetko čo sa ráno robí aj dvakrát zaspať a nemeškala do školy
keď som spapala fajnu pizzu
keď som čítala zeměplochu
keď som čítala mail od cvičiaceho
keď som bola na prednáške o hubách
vstala som skoro ráno a muž sa zobudil tiež a nemusela som ho budiť dve hodiny ako zvyčajne! bol krásny deň, dobre som sa najedla, mala som výborné kafé, na stope nám prialo, stopli sme super kamionistu, doviezol nás až do Brna a bol fasa, vypili sme fľašu v poho lacného vína, vyhrali sme so stieracím losom a teraz idem na koncert a proste celý deň je fasa!
,....ani nvm..pol dňa ma bolela hlava takže tak...
ale tak, istotne som sa usmiala na dcéru alebo na tehotnú sesternicu, ktorá dnes narodeninovala :happy:
Naozaj úprimne som sa dnes usmial keď som sa ja aj jedna slečna rozhodli že sa obaja uhneme do tej istej strany, čím sme sa dokonalo zablokovali a potom sme skúsili naraz vrhnúť sa na stranu druhú. Nasledovala asi 2 sekundová pauza kedy sme odhadovali smer toho druhého, až som sa napokon začal strašne smiať.
Ja viem, teším sa z blbostí, ale to jednouchší ľudia môžu.
dnes ma prinutilo usmiať sa to, keď som si myslel že som otočil poslednu stranu na zadani testu matury z angliny a ejha ! objavila sa tam ukažka kde bolo po kkt textu a do konca ostavalo 20min z toho 10 min trva prepis odpovedi do tych odpoveďovych hrakov... a to bez srandy..
posledne tri dni nic ...teda vcera na pive som sa ujebavala skoro stale ale to bolo preto ze sme riesili ameriku ..co bude taky masaker ako nikdy ...a potom to preslo ..ale uz sa davam dokopy a cez vikend to bude brutal to sa budem smiat stale ...a dnes mozno tiez lebo cestujem aujtom a berem par ludi ...ale ked dojdem domov asi moc dovodov na usmev mat nebudem .. no uvidim ..ale dnes je jozka l...foter ma meniny ...matka zachvilu narodky... musim ist este do obchodu :/ ..a uz nemam skoro benzin nemam ani prachy poriadne aby som nacapovala ..lebo setrim .. takze ani neviem ci mi to niekde v strede cesty smerom domov neskape... spolieham sa na rezervu .. cele na piiip ... no nic ... vidis ?? DNES NEMAM DOVOD NA USMEV
Včera bola založená téma tak poviem včerajšok. Včera som mala naozaj niekoľko dôvodov na úsmev. Keďže som trošku horšia z anglického jazyka a mám ešte aj B2 formu, nevyšiel mi test a pochybujem že je nad tých 33% ale keď doniesli tému slohu usmiala som sa od ucha k uchu a vedela som, že to ma zachránilo
Druhý úsmev bol keď ma nahneval frajer trochu a potom ma rozosmieval a ja som to nezadržala a a som sa začala rehniť a už bolo po probléme
A tretí úsmev bol keď sme boli zavinšovať dedkovi predčasne k meninám dnešným a sme oslavovali, popíjali a to bolo vlastne celé úsmevové , keď si rozbalil darček dedko od nás a bol šťastný, keď mi gratulovali k maturitám a boli šťastní, že to dobre dopadlo a keď mi mama oznámila, že po pol roku hľadania ju konečne prijali do zamestnania adekvátneho jej vzdelaniu :3
@paulieevans@30 tak stále sa tu riešia vážne veci a hovadiny, tak som si povedal, že pre zmenu niečo také a sedel som vo vlaku znudený, tak som chcel čítať niečo milé a zaujímavé
To že mám po maturitných písomkách.. To že som sa plnohodnotne vyspala plus môj ranný pokec so starkým o živote možno tieto veci sú len maličkosti ale potešili ma a som za každý takýto moment rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
asi mi prisiel zlaty lebo som pocuvala hudbu inak by ma tie zvukove efekty isto nebavili ale potichu bol fajn
a vlastne skoro stále sa usmievam!
- ze rano som bez problemov stihala
- ze maturitny test z AJ B2 bol vcelku lahky
- ze aj sloh bol lahky
- ze vonku je krasne pocasie a citim to ako prichadza jar
- ze babka mala velmi dobry obed
- ze je vsetko proste super
2. spravila si nutella toasty (blaho ľudia!)
3. idem piecť brownies so sestrou
4. zajtra nejdem do práce
Ale ako mi dnes povedal šéf: Neúspech neexistuje, to len úspech mešká.
môj deň akurát bol o to menej hrozný,že som neišla do školy a spala som 13 hodín.
keď som rano stihla spraviť všetko čo sa ráno robí aj dvakrát zaspať a nemeškala do školy
keď som spapala fajnu pizzu
keď som čítala zeměplochu
keď som čítala mail od cvičiaceho
keď som bola na prednáške o hubách
jolo
ale tak, istotne som sa usmiala na dcéru alebo na tehotnú sesternicu, ktorá dnes narodeninovala :happy:
Ja viem, teším sa z blbostí, ale to jednouchší ľudia môžu.
literally
Druhý úsmev bol keď ma nahneval frajer trochu a potom ma rozosmieval a ja som to nezadržala a a som sa začala rehniť a už bolo po probléme
A tretí úsmev bol keď sme boli zavinšovať dedkovi predčasne k meninám dnešným a sme oslavovali, popíjali a to bolo vlastne celé úsmevové , keď si rozbalil darček dedko od nás a bol šťastný, keď mi gratulovali k maturitám a boli šťastní, že to dobre dopadlo a keď mi mama oznámila, že po pol roku hľadania ju konečne prijali do zamestnania adekvátneho jej vzdelaniu :3