Dala som si prihlášku na UMB na Sociálnu prácu... Prišiel mi list,že obsahom pohovoru budú okruhy ako osobnostné predpoklady, motivácia k štúdiu či riešenie sociálnej situácie.... Čo im tam mám trepať?? Mám to iba ako poistku..( to im asi nevravieť radšej
Ja som bola na ústnom pohovore zo psychológie a pýtali sa ma na to, prečo to chcem študovať, ale pýtali sa ma aj na osobnosti zo psychológie, na záľuby, na moju osobnosť...asi z každého niečo.
A keď som sa raz rozprávala s jednou študentkou, čo študuje sociálnu prácu, povedala mi, že ich ústny pohovor súvisel aj s nejakou skupinovou prácu, že im dali riešiť nejaký problém a každý sa mal nejako zapojiť a diskutovať a za to dostávali body. Teda neviem čo je na tom pravdy, mám to len z druhej ruky.
Čo sa týka pohovoru, určite ti dosť pomôže správna skladba viet a odpovedanie na otázky, nie mimo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Poznate osobne Miroslava Smajdu ?
hlavne nehovor že trolejbusom
A keď som sa raz rozprávala s jednou študentkou, čo študuje sociálnu prácu, povedala mi, že ich ústny pohovor súvisel aj s nejakou skupinovou prácu, že im dali riešiť nejaký problém a každý sa mal nejako zapojiť a diskutovať a za to dostávali body. Teda neviem čo je na tom pravdy, mám to len z druhej ruky.
Čo sa týka pohovoru, určite ti dosť pomôže správna skladba viet a odpovedanie na otázky, nie mimo