Ked som raz prisiel k chirurgovi zo zlomením prstom na nohe: hovori mi už som videl vselico ale takto debilne dolamany prst som este nevidel pod sadni si už som dlho nikoho netriznil a zacal napravovat......
ked som mala 4 roky, "obesila" som sa na smykacke- odmalicka mam samovrazedne skolony ..ale nie, to bolo nechtiac, pri hre... asi ma nikto neprekona
este celkom zaujmave zranenie bolo, ked som mala styri centimetre vpichnuty crep skla v zapasti...doteraz sa cudujem, ze som si ziadnu slachu a ani vatsiu cievu nepretala
akurat ked som mala cca 3 roky,som si nejak svacla hlavu o radiator,na cele mam malu jazvicku,mala som tam aj par stehov...
a cca 2-3 rok dozadu som buchala na nase dvere,a oni mali akoby sklene okienko a zaclonku a ja som silno trieskala a ono sa mi to sklo rozbilo o ruku....vsade sklo, vsade krv a ja si to tak pomalicky vyberam z ruky...sesterka iba vrieskala a ja ze sak kluuud daj mi vreckovku
a este ked som bola mala...som sa hojdala, hojdacka pred aj troch ludi, a nejak sa mi smyklo a ako som sa dvihala,hojdacka sa hojdala rychlo,tak sa vracala spat a bauch,som mala monokel...
a tie veci,ako ze idem rovno a zrazu vrazim do zarubne rukou,ci plecom.To ked otvaram mlieko a po ruke nie su noznie a nozom sa niekedy porezem...netaram.ja som take nemehlo
nic zlomene, len par jazviciek.. a jedna z nich v strede cela :´( holt som bola ako mala nesikovna a som sa priplietla mamicke pod nozky a treskla si lebenu do zarubne
no ja som raz spadla do jamy ked sme robili pivnicu...este ze nebolo vybetonovane...by bolo po mne...
no a raz som tak strcila nohu do kolesa bicykla ze mi to normalne odjebalo kus masa z nohy...normalne tam mam taku prepadlinu....bleee strasna jazva...a potom si ecce pamatam jak som si rozbila bradu....alebo ako ma do ruky dokusal jeden pes...fuuu vela veci dalsich...ale najme modriny a same modriny..neviem preco ale pri najmensom buchnuti sa mi spravi morina...
potom aj otras mozgu..a mnoho inych veci...ani si uz nepamatam...noo nikto by to na mna mozno nepovedal ale vyvadzam riadne...
zrazilo ma auto to sa mi zlomila noha
raz som si vybil zuby,praskli mi rebra,opuchla mi cela tvar
mal som prasknute koleno
zlomene prsty na nohach
mal som otras mozgu
a potom este take drobnosti
najhorsie co som mala bola asi zlomena klucna kost..to sa mi stalo, ked sme s bratom este krpati skakali po sedacke a asi pred dvoma rokmi mi brat povedal, ze sa mi to nestalo tak, ze sa blbo odrazila, ale ze som sa na nu ani nestrafila... ah ta moja presnost
a mala som este tusim 5× vyvrtnuty clenok.. nakoniec som s tym isla na rehabilitaciu tak uz sa mi to nastastie nestalo dovtedy, lebo to dost liezlo na nervy.. najviac ma dorazilo, ked som sa len postavila a isla po program a pritom nejako divne stupila tak sa mi vyvrtol.. odvtedy si zo mna otec robi srandu, ze neviem ani chodit
inak som mala len nejake odreniny, jazvy a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A raz, ked som bola mala, som sa nahanala so psom a som narazila hlavou do stolu- tak slabsi otras mozgu
este celkom zaujmave zranenie bolo, ked som mala styri centimetre vpichnuty crep skla v zapasti...doteraz sa cudujem, ze som si ziadnu slachu a ani vatsiu cievu nepretala
akurat ked som mala cca 3 roky,som si nejak svacla hlavu o radiator,na cele mam malu jazvicku,mala som tam aj par stehov...
a cca 2-3 rok dozadu som buchala na nase dvere,a oni mali akoby sklene okienko a zaclonku a ja som silno trieskala a ono sa mi to sklo rozbilo o ruku....vsade sklo, vsade krv a ja si to tak pomalicky vyberam z ruky...sesterka iba vrieskala a ja ze sak kluuud daj mi vreckovku
a este ked som bola mala...som sa hojdala, hojdacka pred aj troch ludi, a nejak sa mi smyklo a ako som sa dvihala,hojdacka sa hojdala rychlo,tak sa vracala spat a bauch,som mala monokel...
myslela som noznice....a neratam,nie netaram
no a raz som tak strcila nohu do kolesa bicykla ze mi to normalne odjebalo kus masa z nohy...normalne tam mam taku prepadlinu....bleee strasna jazva...a potom si ecce pamatam jak som si rozbila bradu....alebo ako ma do ruky dokusal jeden pes...fuuu vela veci dalsich...ale najme modriny a same modriny..neviem preco ale pri najmensom buchnuti sa mi spravi morina...
potom aj otras mozgu..a mnoho inych veci...ani si uz nepamatam...noo nikto by to na mna mozno nepovedal ale vyvadzam riadne...
raz som si vybil zuby,praskli mi rebra,opuchla mi cela tvar
mal som prasknute koleno
zlomene prsty na nohach
mal som otras mozgu
a potom este take drobnosti
zlomené zápastie
vykĺbený lakeť
to boli asi také najhoršie
a mala som este tusim 5× vyvrtnuty clenok.. nakoniec som s tym isla na rehabilitaciu tak uz sa mi to nastastie nestalo dovtedy, lebo to dost liezlo na nervy.. najviac ma dorazilo, ked som sa len postavila a isla po program a pritom nejako divne stupila tak sa mi vyvrtol.. odvtedy si zo mna otec robi srandu, ze neviem ani chodit
inak som mala len nejake odreniny, jazvy a podobne