ak sa ráta utek z domu aj take že idem na chatovačku ,festival, za holkou ,za kamaratom bez ohlasenia na dlhšiu dobu tak tato psycho vada mi ostala dodnes a hrozne ma baví, len moju matku nie, zajtra idem do londína tak neviem čo povie ked jej zavolám
No nie ako z domu ujsť a spať pod mostom, lebo sa mi tam nepáči, ale ked ma nechcela mama niekam pustiť tak som viackrát odišla bez dovolenia na nočnú párty/diskotéku/do Trnavy/do Skalice za babkou...
neviem akú odpoveď mám označiť =D keď som mala 7 tak som sa naštvala zbalila si veci a vyšla na chodník ale potom na mňa nakričala mama tak som šla domov =D=D
keď som bola veľmi malá, jedného dňa ma nahnevala mama a tak som sa jej vyhrážala že odídem z domu, samozrejme ma nebrala vážne a mňa to rozčuľovalo.. teraz si už nepamätám či som si niečo zbalila do rupsaku.. no šla som k vchodovým dverám od bytu otvorila som ich a zavrela.. (akože som odišla preč) a schovala som sa na wc-ku, ani neviem ako dlho som tam bola.. no nechcelo sa mi tam byť.. asi som si myslela že mama dostane strach no ona celý čas vedela že som tam..
......trápnejšiu príhodu som ani nemohla zažiť.. jaké hlúpe decko som bola..
ked sa s mamou prilis pohadam proste idem prec nikdy nevie nakolko nic jej nepoviem ale vie kde ma hladat chodim k priatelovi sa ukludnit... esteze ho mam
A jaký by to malo význam utekať zdomu? A hlavne keď nemáte kam ísť radšej treba vydržať a potom sa odsťahovať do vlastného domu alebo bytu nie náhodou ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Písal že je z Prahy, takže zo Slovenska už utiekol.
Ale sakramentské prúsery sú z toho .D
@nieboy a inak ano je ,,strasne,, ze si napisal Y namiesto I..normalne by som sa koli tomu obesil
......trápnejšiu príhodu som ani nemohla zažiť.. jaké hlúpe decko som bola..