O čom uvaha? ked som ja napísala o pomoc s uvahou každí ma odjebal! sme dosť inteligentné nato aby sme si napísali uvahy samé!ja som to skusila,a fakt bola ešte lepšia než z netu! sadni si na pol hodky a premýšlaj,nezabije ťa to!
@qwertyzqwertyz úvaha je to najľahšie čo môže byť a dúfam, že ti s tým nikto nepomôže. Je to pre tvoje dobro, pretože ak sa to teraz sama nenaučíš písať, tak na maturite sa ti to vráti aj s úrokmi.
Preboha, to už je mega moc demencia, keď niekto nevie napísať úvahu!!! Preboha, úvahu!!! Vlastné názory dať do viet!!! Nič nepoviem, keby to bola charakteristika, karikatúra a pod.. Ale úvaha!!! Ježíš takýto ľudia ma fakt vytáčajú!!
Ale, samozrejme, takí to dotiahnu ďaleko, lebo tatinko a maminka všetko zaplatia!
O čom? Ja ti napíšem, aj za teba zmaturujem, bakalárku, diplomovku spravím, nájdem ti za teba zamestnanie aj pracovať budem namiesto teba ty budeš len poberať plat.... a keď sa vyserieš ma zavolaj, pôjdem ti utrieť riť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
všetci sa tu potrhajú aby ti niečo napísali lebo ty si neschopná hnilá piča (ach)
@ammykka jasne
Ale, samozrejme, takí to dotiahnu ďaleko, lebo tatinko a maminka všetko zaplatia!
*takíto ľudia
xDD
Po tomto komente (@21 ) si o tebe myslím, že si sprostejšia ešte viac než som si myslela najprv.
..bože dievča..namiesto toho, aby si tu hľadala pomoc, si mohla mať už 2 strany napísané