@maestra podľa toho aký odbor. Ale nie,štúdium nie až také ťažké akým ho robia. Dá sa zvládnuť všetko,ale... ak si nebudeš platiť za skúšky a náhodou budeš mať smolu v niečom dostaneš sa na pokraj nervov. Všetko vydreté do poslednej kvapky.Ja sa už nečudujem žiadnemu medikovi na svete,že chlastná alebo iné... tí ľudia niektorí sú dobre zakomplexovaní. A .ebnutí,bohužiaľ. Stokrát ťa zhodia na zem a ty sa musíš postaviť vkuse. Nikdy nie je pokoj,nič nie je isté... Stačí jeden chybný plán/smola a môžeš sa hravo dostať kvôli "doplnkovým" predmetom až na opakovanie ročníka...
@chanteuse uz aj v prvom som zazila take situacie a nie len jednu-dve A viem, ze rokmi to bude len horsie a horsie, az take iluzie nemam, ale tak... Ked sa chce, tak sa da, snad
@luthien keby to bolo len o chcení a vedomostiach ouu o čo by bol svet krajší ale nefunguje to tak vždy. nepotrebujem argumentovať ti etc,zistíš sama... a ti prajem úprimne aby to bolo čo najneskôr
@luthien Nič možno som len ja už po toľkom čase znechutená,ale samozrejme kto to chce dokončiť a robiť v budúcnosti spraví pre to aj to posledné.. no veľa vecí neovplyvníš,... Že potrebujú prachy ťahať tak dávajú 'nasilu' ľudí opakovať..a pre zbytočné predmety tak len to som chcela vlastne,že netreba nič podceňovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Je to super skola, neboj na aky odbor ides??
@2 Zobrali ma vsade, ale asi farmacia ... ako sa tam studuje?
Vek nesúhlasí takže zbytočne počítaš som tu v utajení. Ako ninja. Ale VVL a vyššie takže tak..
Ale ked uz si tak daleko, tak snad dokoncis, drzim palce