Ahoojte prosim Vas nechodi tam niekto z Vas resp. nepoznate niekoho kto tam chodi ? Potrebujem vediet nejake info priamo od studentov ako to tam chodi,ci lahka skola/tazsia atd. Za kazdu odpoved vopred vdaka
vidím, že tu nemáš žiadne komenty ako nepoznám nikoho kto tam teraz chodí ale moja mamka tam chodila a ľahka škola to isto nie je ona sa ucila normalne veterinu ved aj ma titul MVDr. ale hygiena je aj v NR tak si to aj tam kukni vela znamych slo tohto roku aj tam... tam to bude asi jednoduchsie.. ale celkovo ja by som na tu skolu asi nesla...
ja chodim na hygienu, a učite, že to nieje lahka škola, prve roky mame tie iste predmety ako veterinari a anatka a chemia boli dost brutal..a naozaj vela ludi po roku odide na nejaku lahsiu skolu...ale ked sa chce tak sa to da
a na ake typy skol vacsinou odchadzaju ? Nooo fajn dakujem za info @mysterioussladybird .. mozem ti napisat spravu,aby som sa blizsie informoval o niektorych veciach ?
to sme dva tyzdne pred zaciatkom semestra boli rozdeleni na skupinky a robili sme tam kam nas zaradili...v podstate to nieje odborna prax ako to tam pisu,lebo to sme len upratovali, hrabali a tak co trebalo a co nam povedali to sme museli robit no ale bola to sranda..najlepsie mali ti co boli v zemplinskej teplici, sa mi zda, ze tam boli tri dni a boli tam normalne ubytovani a robili na druzstve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov