ja mam tiez vselikde mailove schranky, ale vyrazny problem so spamom som na ziadnej nemal - ako spominal IT - mam jednu, do ktorej vsetky spamy chodia - na to aj bola vytvorena a mam pokoj. Inac pouzivam Gmail, a bez problemov
IT ma pravdu, kebyx si nebol jebnuty, tak by si si vygeneroval nejaku co ja viem adresu ponozka@azet.sk a tu by si potom zadav na vsecky stranky kde sa regnes, tym by ti cjodili vsetky spamy tam...Ale ked niekt mysli tym co ma niekde zavesene,,,,,
inac aj ja som si to wsimla kazdy den nateeseena ze jeej 6 nowych spraw a z toho 2 iba takee normalne a ostatne 4.-prosim ta otvor toto a toto pomozes mi..LEZE MI TO NA CITY.. ludia robte a tym nieco..alebo takeeeee ze prvy blog blablabla pozri si..fakt to je nehorazne..wiacej spamow jak na maile...
Ja gmail account neudavam NIKDE, mam ho len na komunikaciu s rodinou (kedze tam mam vyplnene pravide udaje) no mam vyse 200 spamov a pred vianocami som ich musel vymazat vyse 700.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
azel:na gmail,na zozname,na azete....ja som vsade....niekto asi rozdava moje maily....
Sade kde sa registrujes, hlavne na pofidernych strankach, tvoju emailovku poskytnu dalej na spam. Mam na GMAILI, a ziadne picoviny mi tam nechodia.
Mam spravenu jednu stranku na atlase. Tu si zadavam pri registracii na taketo stranky. Tam mi chodia vsetky spami, ale tam chodim raz za pol roka...