Jooj ci pana Urcite aj vy ste to uz zazili,ze ste s apohadali so starsim,alebo maldsim surodencom a vsetkemu ste na vine vy nemam chut tu byt,chcem ist niekde prec,nevydrzim to tu: disappointed:
ja mám staršiu sestru a keď sa s ňou pohádam, vždy som ja ten zlý pretože ja by som mal byť rozumnejší, keďže moja sestra nemá mozgovú kapacitu ani vypľutej žuvačky... proste...je to svinstvo, že som vždy ja ten zlý
a ja mam o osem rokov starsiu sestru a skoro stale sa hadame a ked uz sa hadame,vzdy som ja zla lebo ona po mne naziape nech si nedovolujem ze je o 8 rokov starsia....tak ma sice pravdu ale co si uz svoj nazor ani nemozem povedat,mam ju nechat nech po mne hucii,niekedy aj za totalnu kravinu?
ja mam podobne veci doma uz dlhy cas tak priblizne 8 rokov a som tu zijem dycham. a urcite neodydes je to len zaplav nervov. chce to klud a snazit sa nevybuchnut ale mne sooben sa to proste nedari.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Pozname,nic si z toho nerob