Už dlho sa mi páči jeden chalan,doteraz sme sa vôbec nepoznali.
Vôbec si ma nevšímal,ale v škole som sa začala prechádzať okolo jeho triedy. Vtedy si ma konečne všimol. Najprv som sa snažila tváriť že ho nechcem. Ale potom som sa prestala hrať na nedostupnú. Začala som na neho pokukovať a občas som sa usmiala. On mi ú
Tak ja nie som nejaký preborník v tomto ale jednoznačne do toho neťahaj kamarátky ako spomenul už @19 a úprimnosť, žiadna pretvárka. Do toho dievča! Buď svoja.
Pridaj si ho na fb a napíš mu tak 2krát keď ti odpíše a nahodí nejakú tému sám od seba tak zas nie si preňho úplne že vzduch ak ti napíše niekedy sám tak si s tebou proste chce písať a ak nenapíše tak ho skús pozvať von alebo sa s ním trochu rozprávaj ak nebude chcieť ísť tak asi fakt nemá záujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
inak to sa vážne vyhováral, že sa ide učiť? nechce sa mi veriť, že dnešná mládež je fakt taká tupá
@greyness ja som v takom stadiu nebola a myslim, ze uspesne sa mu vyhybam
Myslím že ťa nechce lebo si určite mrochta
myslím si, že ťa nechce, maximálne mu lichotí ten záujem. šak komu by nie.
to by ich musel štuchať čak noris!!!
Podla mňa že jebe na to abo si to rozmyslel, však sa vži do jeho kože asi keby sa mu páčiš tak von ide a vysere sa na učenie