@flysser moj zlaty, ja tu uz som asi dva roky ale mala som stary nick takze tisko... a tomuto hovoris nejaky argument? ja ti nevycitam ze mas forum bez nadpisu len sa pytam ze ako mozem byt odveci ked tu nie je ziadna tema
@cupcake007 napísala si že akonáhle si videla fórum bez nadpisu, bolo jasné že som to ja a to je odveci. a to si ako 9 ročná bola na birtzi? no zbohom...
@flysser tak za 1. toto je miesanie sa do ludi! je to moja vec aj keby som bola na birdzi ako 5-rocna... Za 2. a co by som mala na toto forum napisat, aby to bolo k veci?
btw aby som vysvetlila: vies, ja uz som na tie tvoje dementne fora zvyknuta takze viem odhadnut kedy si to zalozil ty
@cupcake007 ale v tomto má pravdu, každý deň je tu 10 fór bez nadpisu, takže nemôže všetky zakladať flysser, čiže si podľa názvu nemala ako vedieť že je to on -.-
@candy36 dobre, niekedy sa tu nájdu fóra bez nadpisov, ale ľudia dajú niečo do obsahu, lebo napr. zabudli dať nadpis a chceli mať normálne fórum, nie ako toto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
btw aby som vysvetlila: vies, ja uz som na tie tvoje dementne fora zvyknuta takze viem odhadnut kedy si to zalozil ty