Baculky sú lietadlo... V inom prípade môžu byť aj bicykle, dáždniky, kvapky do nosa alebo aj koberce... Zelené okná sú v každom prípade najlepší spôsob zábavy... no nemám pravdu?
a nech sa fotia ako chcú.. čo teba do toho? keď sa ti nepáčia, tak sa na ich fotky nepozej.... a fotky pekných báb, čo sa fotia ako nejaké šlapky z ulice a dávajú si fotky v nohavičkách a v podprsenke, to ti neprekáža?
Mate aj vy taky pocit, že s dievčatami, ktoré maju to kilečko navyše sa dá veľakrát lepšie pokecať. Su take, akoby si život uživali viac. Poznam veľa takych prípadov.
@Kukucka44 no ty si ale brutálne inteligentná....(myslené ironicky... ) teda keď vieš, čo to slovo ironicky znamená... a ozaj, mňa zas vytáčajú baby ako si ty!
@36 no mne je sice jedno ako sa ktora prezentuje leboje to jej vec a ona sa ukazuje takako che aby ju videli ale s tym pupkom suhlasim niekedy nezaskodi trosku sebakritiky...
mna uz dlhsie seru kravy, ktore si myslia, ze clovek "pri sebe" nema narok na zivot a ze kazdemu sa pacia len chude dievcata... a obzvlast ma seru, ked prezentuju svoje tupe nazory na internete a dvihaju mi tym tlak... aha a ked nevedia gramatiku, zdvojnasobuju cely efekt...
nechápem prečo ťa to štve ked si si taká istá že si len myslia že niekoho zbalia, sa bojiš že maš konkurenciu čo ale zaujímalo by ma odkial vieš čo si myslia
@Kukucka44 vid. @51 a este ty si mala vela chalanov? Staci sa pozriet ako pises teda formulujes a vidno, ze si bude este male decko alebo totalne vypatlana. A kolko je to vela? Baculky su velmi sexy podla mna a urcite viac ako keby si ty bola najsexi na svete no pises jak primitiv najhrubsieho zrna ty chudera.
hajzel este si nemal snurku s tangacov obtocenu okolu zaluda? ak su tak sexi tak co si nezoberes kecup a salamu a nespravis si piknik medzi ich nohami? chudera mozno som ale jediny kto ma tak moze nazvat je moj frajer ked ma latexovu masku na sebe a nie ti
ty musis byt riadny, sprepacenim chujko, ked ta "baculkI" seru... to sudis cloveka podla vzhladu? resp. kil? mas taku hranicu ze nad 55kg sa uz nebavim, nahodou sa ti zapaci a ostatni sa budu smiat... wau
tak ty si fakt priebaný/á neviem ani ci si chalan ci baba ale jebe ti to na prasinu a to ma stve.je to ich vec si predstav jak by si sa ty citil keby nekdo dal takuto anketu a ty by si bol baculaty/á neviem ci si chalan ci baba ty co si zalozila tuto anketu ale si trapny/a
ja by som chcela vidiet aktualneho priatela slecny zakladatelky temy..
baculka, vychrtlina, nie je to jedno? kazdemu sa paci nieco ine a uz davno neplati, ze chalani sa otacaju len za ultrachudymi babami... ale to tazko raz niekomu vysvetlit, ked ma take obmedzene myslenie, ako podaktori ludia tu
Co si myslite, kolko rokov ma zakladatel/ka??? ja by som ten vek tipovala na 11, mozno 12...podla toho ake ma nazory... a ako pise.. to je cisto len moj nazor, taze nech sa laskavo nenasere... ok??
Aj ja som baculka a nehanbím sa za to...Furt lepši mať pár kilo navyše nech je za čo chycit než byť len kostra obtáhnutá kožou...Keď si myslíš, že si taká sexi, prečo si sem nedáš fotky?
Jááj bože ani nevím na čo sa tu rozčulujem nad nejakým trápnym deckom čo od nudy zakladá trápne ankety..
@Kukucka44 a este k tebe moja...zato ze si tu nova a nemas si s kym pisat, nemusis na seba upozornovat takymito trapnymi anketami...a ešte, viem že každý neovláda pravopis,ani ja neviem každé slovo, ale keď už sa tak strašne nudíš a nevieš čo so sebou, skús si prečítať niaku knižku..možno sa ho potom naučíš
dopredu odsudzujes trosku plnsie baby, aj ony maju pravo si niekoho najst a niesu o nic viac namyslene ako stihle, mlade, stare..... podla mna je trapnejsie si vytvarat anonymny nick v ktorom sa prezentujes ako 6 rocne dievcatko, mozno ze ste mentalne na rovnakej urovni
to je jedno kolko mas rokov, osoba, ale IQ teda vysoke nemas. na svete su aj chudi ludia aj baculati aj tucni a tak to ma byt...kazdemu sa paci nieco ine, ja sice baculka nie som ale narozdiel od anorekticiek /a teba/ baculky maju rozum a poznaju skutocnu hodnotu cloveka. vzdy lepsie sebavedoma baba so zenskou postavou ako chora vychudnuta zakomplexovana anorekticka. a nech si kto chce dava aku chce fotku, staci ak nebude zakladat dementne ankety.
@Natalik8p ale prečo by to malo niekoho urážať?? myslíš že nejaké decko urazí babu, ktorá má zdravý rozum?? ja si myslím že nie, skôr sa nad tým len zasmeje a nebude sa nad tým vôbec zamýšlať, lebo je to úplne nepodstatné..
aj tak nerozumiem akú fotku si tam dajú..... akože vlastnú?? toto ti vadí?? keď ty sa nezmôžeš na svoju, tak ti vadia bacuľkY, ktoré majú fotku?? teba dievča nepochopím....
sexistický a sexy to nie je to isté...... a aby si vedela aj bacuľkY vedia byť sexy....
a keď si ty z Košíc, tak si hanba Východu.......
a teraz by si sem mala dať svoju fotku....... keď už si taká skúsená a neviem čo ešte.....
dievča? namyslenosť ti nič nehovori? si myslíže že keď si 90-60-90 a roztiahneš pred každým nohy že si žena? dovoľ mi vyviesť ťa z omylu. tak sa žena nespráva. tak sa správa KURVA.
že skúsená? pcha! vieš prečo kurvy nemajú žiadne ochlepnie dole... no pretože ani na diaľnici tráva nerastie... ale toto asi tvoj slepačí mozoček nepochopil.
bacuľaté dievčatá sú náhodou KRAJŠIE a aj lepšie ako také ojazdené cundričky so 45 kilami.
teda nič proti tým, ktoré pribrať nevedia....
tým nebránim u seba nič.... iba sa zastávam dievčat s kilami navyše.. kždé kilo navyše čo majú je na nich krásne!
ty keď si z košíc... robíš hanbu metropole východu väčšiu ... najväčšiu na svete...
mne ano! podla mna je ten klobuk vysoko dvojzmyselne provokativny. Preto ti vysoko doporucujem zmenu fotky na nieco menej provokativne, napriklad hore bez (klobuka (mozno)
@elwaz ty čo si myslíš,že na internete nájdeš. tu sú samí informatici a ak nie sú, tak aj tak sú výnimkou je len @Quimby ten ževraj naozaj je informatik. to len tak pre informáciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
176 komentov
Autor témy je obmedzenec, nič iné sa na to nedá povedať.
Prosím ťa, ty už tu radšej nič nezakladaj a choď si dať hlavu pod studenú sprchu :/
aspon sem skusena a co. nesedte za netem a vybehnite do senku se pobavit ne?
@53 fake
ja som náhodou super!
Skor ty si sexisticka....
hmm sorry ale myslim si ze si pi*a . nech si kazdy dava fotky ake chce
baculka, vychrtlina, nie je to jedno? kazdemu sa paci nieco ine a uz davno neplati, ze chalani sa otacaju len za ultrachudymi babami... ale to tazko raz niekomu vysvetlit, ked ma take obmedzene myslenie, ako podaktori ludia tu
Aj ja som baculka a nehanbím sa za to...Furt lepši mať pár kilo navyše nech je za čo chycit než byť len kostra obtáhnutá kožou...Keď si myslíš, že si taká sexi, prečo si sem nedáš fotky?
Jááj bože ani nevím na čo sa tu rozčulujem nad nejakým trápnym deckom čo od nudy zakladá trápne ankety..
autorka ma pobavila
inak ak niesi fake tak musis byt do morku kosti zakomplexovana dievcina ..neboj.lutovat ta nebudem
Mne skôr vadia anorektické 12tky, čo sa fotia v podprdách... Čo je na tom sexi?!
sexistický a sexy to nie je to isté...... a aby si vedela aj bacuľkY vedia byť sexy....
a keď si ty z Košíc, tak si hanba Východu.......
a teraz by si sem mala dať svoju fotku....... keď už si taká skúsená a neviem čo ešte.....
že skúsená? pcha! vieš prečo kurvy nemajú žiadne ochlepnie dole... no pretože ani na diaľnici tráva nerastie... ale toto asi tvoj slepačí mozoček nepochopil.
bacuľaté dievčatá sú náhodou KRAJŠIE a aj lepšie ako také ojazdené cundričky so 45 kilami.
teda nič proti tým, ktoré pribrať nevedia....
tým nebránim u seba nič.... iba sa zastávam dievčat s kilami navyše.. kždé kilo navyše čo majú je na nich krásne!
ty keď si z košíc... robíš hanbu metropole východu väčšiu ... najväčšiu na svete...
a) nemam rad zimu
b) nemam rad leto
c) na veceru bude kura
d) globalne oteplovanie ja kravina
e) @Kukucka44 became fan of "Som pica, nehambim sa za to a davam to verejne na obdiv."
f) @Kukucka44 has left the group The Human race
mne ano! podla mna je ten klobuk vysoko dvojzmyselne provokativny. Preto ti vysoko doporucujem zmenu fotky na nieco menej provokativne, napriklad hore bez (klobuka (mozno)
co pre boha robi niekto este o takejto dobe hore?
Len to s tym klikanim na mysku neprehanaj
a ty co robis hore?
neprehanam, neboj
u mna je to kombinacia dovodov:
1. som informatik - ty nikdy nespia
2. zajtra mam skusku (aj ked z tohto mi do smiechu moc neni
a ty si nebodaj baculka? Podla klobuku nevyzeras....
kriste dalsi informatik vas je tu jak nakotenych
ano, som, aj dve baculky by som zo seba usulala viem si proste dobre odfotit klobuk