Ja si myslím že najväčší blbec je ten , kto hovorí ostatným že sú blbci . Nejde tak ani o vzdelanie ako o skutočnú inteligenciu , čľovek môže mať také školy a taký diplom , ale aj tak to môže byť hlupák .
niekedy mám strašne divný pocit zo všetkého, že sa miestami cítim nepohodlne pretože moje reakcie nie sú kompatibilné s okolím, celkovo si neviem predstaviť vzťah, uvedomujem si že sa správam detinsky a že keď pozriem na iných tak sú v naprostom poriadku, nič nepletú všetko im ide ako hodinky a ja? - nič mi nejde, nevynikám v žiadnych disciplínach, možno tak umenie ale aj to je asi len moje zbožné prianie a celkovo svoju osobu vnímam za nejaký nadbytočný odpad, ktorý sa fakt nevydaril
a nemám pri tom nejaké smutné pocity, ja len tak rozmýšľam nad všetlkým prečo som tu, v čom som/mám byť dobrý, čo mám priniesť ako sa uživiť ako vlastne prežívať, čo ostane po mne
či to všetko je len nespravodlivosť alebo len ja nevidím do hĺbky všetkého a tak... necítim sa inak, len niekedy strašne neužitočne s môjho pohľadu
v jednom filme raz bola pekná myšlienka...jedna z hlavných postáv si povedala, že sa asi zbláznila načo mu tá druhá postava povedala: "Určite si sa nezbláznila! Blázni nevedia, že sa zbláznili...oni si myslia, že zmúdreli"...tak na zamyslenie
@efyks tak to teda hej ale blázon môžeš byť aj v príbade že si myslíš že si blázon lebo je bláznovstvo si to mysleieť ak nejsi ani sama seba som nepochopila jak som to napísala ale pohode
@darline každý patrí medzi hlúpych pretože vždy sa nájde niekto inteligentnejší ako si ty sama ... a aj ja ... ale to stále nemení nič na tom že ich je okolo strašne vela, väčšina ...hlupákov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a nemám pri tom nejaké smutné pocity, ja len tak rozmýšľam nad všetlkým prečo som tu, v čom som/mám byť dobrý, čo mám priniesť ako sa uživiť ako vlastne prežívať, čo ostane po mne
či to všetko je len nespravodlivosť alebo len ja nevidím do hĺbky všetkého a tak... necítim sa inak, len niekedy strašne neužitočne s môjho pohľadu